Големият проблем е къде изчезват милиадрите в туризма

https://svobodnoslovo.eu/politika/golemiyat-problem-e-kade-izchezvat-miliadrite-v-turizma/21950 SvobodnoSlovo.eu
Големият проблем е къде изчезват милиадрите в туризма

Няма логика да са ме нападнали обикновени крадци. До нас има много по-блестящи къщи. Всеки крадец има самозащита. Все пак има камери. Домашните крадци действат, когато хората спят, а не както действаха нагло и безочливо. Това каза бившият зам.-министър на туризма Бранимир Ботев по БТВ.

Би трябвало МВР бързо да стигне до резултат. Няма крадци, които докато хората вечерят, да минават през осветено място и да си слагат маски под камерите. Свързвам нападението с опит за сплашване. Има драстично разминаване между прихода от туризма. Има разлика от 5 млрд. Някой ще повярва ли, че пак според официалната статистика,  идват туристите в България, спят два дни и си тръгват. Имах желание да напусна след назначаването на Ангелкова. Големият проблем е как се управлява българският туризъм и къде изчезват милиардите. Четвърта година не се въвежда системата „ЕсТи“. Тя беше готова за внедряване. Ангелкова върна парите обратно при планирана платформа за въвеждане на системата. С огромно желание чакам да се видим в съдебна зала. Ще извадим неща, до които хората нямат достъп. С най-голямо удоволствие чакам да се видим с Ангелкова в съдебна зала. Но според мен това няма да се случи.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.