ГОСПОДИН ЛЪЖА

https://svobodnoslovo.eu/politika/gospodin-lazha/54104 SvobodnoSlovo.eu
ГОСПОДИН ЛЪЖА

В България политиците принципно си лъжат. Повече от тези в останалия свят. Но дори сред тази огромна конкуренция, на политическия небосклон има една звезда на лъжата, родена на днешния ден. Всеки си идва със съдбата. А да се родиш в деня на лъжата и измамата, определя какъв ще бъдеш.

Господин лъжа лъга ВМРО 12 години, че е верен техен член, лъга председателят Каракачанов, че му е верен, а след това, не успявайки да го измести от председателския пост, напуска и си прави своя партия, учредена странно /на делото за заличаване на партията мотивите за отхвърляне на иска бяха, че прокуратурата е трябвало при учредяването да протестира, а не че всичко е наред/. Господин лъжа, като член на ВМРО, ПОДКРЕПЯ в България да има американски бази и влизането ни в ЕС и НАТО.

Господин лъжа се сближава с американските господари още в университета, а лъже избирателите си, че е русофил. Господин лъжа като част от ВМРО настоява България да е член на ЕС и НАТО, след това лъже избирателите си, че иска България да напусне двата съюза, а накрая - че иска да предоговаря условията. Лъжи, обслужващи единствено американските му господари.

Господин лъжа лъже избирателите на все още малката си бутикова партийка, че ще върне цялата субсидия, защото не било редно да се взема, след което отказва да я върне и я разпределя към кумата си и Врабевски.

Господин лъжа лъже избирателите си, че САМО той и партийката му могат да спасят България, удряйки повече по другите патриотични формации и патриоти, отколкото по евроатлантиците. Господин лъжа прави протести и кара хората да нападат Народното събрание, докато той лъже и се крие на дивана вкъщи. Господин лъжа казва, че е против войната в Украйна, но партийката му гласува промените в Закона за отбраната и въоръжените сили, даващи възможност за изпращане на български войници на фронта.

Господин лъжа не подкрепя САЩ, но гласува за анекса за американските самолети, които никога няма да видим. Господин лъжа се прави на опозиция, но е протеже на ГЕРБ и Козяк. Господин лъжа мачка всеки, който му задава неудобни въпроси и го критикува, като го обявява за предател и насъсква патриотарската си тълпа срещу неудобните.

Господин лъжа е роден в лъжа, живее в лъжа и действа в лъжа. И то най-грозната лъжа - тази да излъжеш надеждите на народа си.

Няма по-долно нещо от ЛЪЖЕЦ и предател на народа си. И съдбата е показала такива как свършват.

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Пешо

преди 1 година

По делата им ще ги познаете.

Коментирай

Санитар

преди 1 година

Давай Ленче! Нито ден без пасквил срещу Костадинов! Добре си заработваш центовете. Фантазиите не водят до нещо добро. Празните фантазьори най-често завършват в психиатрията. С твоята обсесия по Костадинов, най-добре се обърни към друга претендентка за власт - д-р Гълъбова.))

Коментирай

12345

преди 1 година

Санитар, отивай да обслужиш фалцетния с език, че да си заслужиш надницата.

Коментирай

борисов в пола

преди 1 година

също толкова объркана и обсебена като него. Да създаде нещо свое и да го развива, а не само да руши. Правилно е изгонена. Как може една жена да има такъв нечистоплътен изказ? Не проумява ли, че като бълва змии и гущери, вреди единствено на България?

Коментирай

Няма по-долно нещо от ЛЪЖЕЦ и предател на народа си . . .

преди 1 година

Хубаво сте го написала, сега остава само да го осмислите . . .

Коментирай

Господин лъжа е роден в лъжа, живее в лъжа и действа в лъжа . . .

преди 1 година

Убедихте ме . . . Номер 3 . . . Дано си спази обещанието за "Белене" и трудовите лагери . . . :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.