ХАРВАРДСКИЯТ МОШЕНИК НИ ВЪВЛИЧА ВЪВ ВОЙНА

https://svobodnoslovo.eu/politika/harvardskiyat-moshenik-ni-vavlicha-vav-voyna/4323 SvobodnoSlovo.eu
ХАРВАРДСКИЯТ МОШЕНИК НИ ВЪВЛИЧА ВЪВ ВОЙНА

Дори най-големите наивници виждат вече какво се случва. Американците мислеха, че сме африканска или азиатска държава и няма да се усетим за циркаджийските им номера и проекти. Инсталираха харвардският измамник да им свърши мръсната поръчка и да въвлече България във война. Не се радваме на ареста на Борисов, защото имено Козяк го държа 13 години на власт! А сега ни пробутват същият пластмасов продукт като скапаните им макдоналдски сандвичи!

Харвардският мошеник и в момента тайно изнася оръжие за Украйна. Но ракетите няма как да ги изнесат тайно, а голямата му мъка е, че БСП засега се опъва на предложението, защото дори те осъзнават, че и майките им няма да гласуват за тях, ако се съгласят! Получаваме информация от хора за военна техника - българско оръжие, което се товари за Украйна. Кирил Петков каза, че вече осем тира помощ са заминали. Какво са съдържали, никой освен него и Мустафата не знаят!

Утре идва един нежнолилав американец да ни убеждава да се разделим и с последната си защита срещу нападение. Приискаха им се и последните ни ракети. След като ни накараха преди години да си нарежем самолетите и танковете и другите ракети. Сега искат и последните, за да ги дадат на нацистите, които избиват жени и деца! Впрочем защо САЩ не дават на Украйна собствено оръжие!?! Най-вероятно защото ще трябва да го произвеждат пет години, ние нашите самолети още си ги чакаме. Те самолетите няма да ни дадат, но ще дойдат да ни вземат и малкото, което имаме, за да си водят отровните и кървави войни.

Искам ясно да заявя, че всяка една военна помощ за Украйна, е помощ за нацисткото управление и отряди, които горяха живи хора, удушаваха бременни жени, избиха хора в Дома на профсъюзите с камъни и бухалки и го запалиха. Тези подкрепя Кирил Петков и прочие наркоманска банда. Подкрепя нацисти! И иска ние - българите, също да го направим!

И искам да се обърна към българскит жени, които толкова се възхищаваха на мазната усмивчица на харвардския мошеник - ще ви хареса ли да пратят мъжете и синовете Ви на фронта срещу Русия, а Вас да оставят на произвола на укронацистите, които Кирил Петков пусна безконтролно в България? Вас кой ще Ви защити? Искате ли на съвестта Ви да тежи, че сте съпричастни към смъртта на жени и деца, избити от нацистите в Украйна? Прежалихте ли вече убитите от тях българи в Донбас? Убитите от нацистит деца?

Призовавам всеки един българин сега да защити Родината си! Ние във война НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ! Особено за американските интереси и нацистките престъпления! Срещу Русия няма да воюваме. Единствената война, която ще водим, е за нашата Родина, за нашето бъдеще и за нашите деца!

Нека утре да покажем на оня министър, който се е домъкнал да ни иска ракетите, какво мислим за войната им. Да покажем на харвардския мошеник, че е време да си забира готвачката и да се маха.

Да покажем, че сме българи!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.