ХИЕНИТЕ ВИЯТ ОТ БЯС

https://svobodnoslovo.eu/politika/hienite-viyat-ot-byas/12122 SvobodnoSlovo.eu
ХИЕНИТЕ ВИЯТ ОТ БЯС

Вместо весело посрещане на Новата година, гербоидните хиени още от полунощ започнаха да вият и плюят по Президента Радев. Явно много дълбоко им бръкна в лешоядските душички. Страхът и алчността са водещи в гербоидните групи и сайтове, където на жестовете на Президента и на думите му, е обърнато много повече внимание, отколкото на настъпилата нова година. Чувстват се заплашени и много им личи.

Дори човечето Горан Благоев, който, след като позореше християнството по телевизията, а след това пристана като шаврантия на Цоцкоу, вместо на семейството си, тази сутрин е посветил на гнусни слова срещу генерал Радев. Е, все пак трябва да се заработва, па макар и в първия ден от новата година. А, известно е, че повечето подлоги на ГЕРБ, нямат срам от нищо.

Важните моменти от речта на Президента са, че промените предстоят, че има братство на почтените хора и тяхното недоволство не е угаснало. А думите му за лидерството са ясни и показателни за всички, които му вярваме и го подкрепяме.

Както казах, тази година ще бъде историческа за България. Нашият шанс и надежда да променим три десетилетия отчаяние и престъпно управление. Затова - напред и победа за България! Срещу националните предатели и подлогите им!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.