Христо Петров - Ицо Хазарта: Facebook се превърна в обществена тоалетна от началото на 90-те

https://svobodnoslovo.eu/politika/hristo-petrov-ico-hazarta-facebook-se-prevarna-v-obshtestvena-toaletna-ot-nachaloto-na-90-te/120703 SvobodnoSlovo.eu
Христо Петров - Ицо Хазарта: Facebook се превърна в обществена тоалетна от началото на 90-те

Facebook се превърна в обществена тоалетна от началото на 90-те. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, известен още като Ицо Хазарта пред bTV за отминалата кампания за местните избори. Според него не могат да се спечелят избиратели чрез даряване на дърва или храна през кампания в социалната мрежа Фейсбук.

Не съм празнувал след победата. Не мисля, че и някой от нашите колеги час са празнували. Има места, в които нашите кандидати победиха, на други загубиха.

"Последните 18 години разговорът беше защо загубихме. Сега разговорът е защо загубихме с 5000 гласа. Можем да се поздравим, че нашият кандидат надделя", каза той. 

Виждаме "мижавия интерес" към изборите, много от хората не гласуваха, коментира той. 

"Видяхме, че гласовете на половин милион души в България не бяха зачетени, заради едно активно мероприятие срещу машините", коментира депутатът Христо Петров. 

frognews.bg

2 Коментара

Бебчо

преди 5 месеца

Тоя дебил нема връзка с мозъка, много си приличат с Киро Тъпото

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

На този отпадък словоизпражненията само мазната дебелогъза жаба не се гнуси да публикува!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.