И СЕГА КАКВО ПРАВИМ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/i-sega-kakvo-pravim/3381 SvobodnoSlovo.eu
И СЕГА КАКВО ПРАВИМ?

Ще се опитам да бъда политически коректна и културна. Понеже ми е забранено да използвам "Просто Киро", защото съм била депутат, ще се изразя по друг начин: "Неуважаеми господине, само с тежка олигофрения или тежко национално предателство могат да се обяснят действията и думите Ви!".

Както и се очакваше, правителството ни завлече на дъното на блатото. Естествено, жабешкият хор от захлебващи евроатлантици, надделява над всеки здрав разум и думи на родолюбие и мисъл.

Когато предупреждавах, какво ще се случи,с когато правителството ни намесва в чужда война, ме нарекоха национален предател. Когато обяснявах, че не може Кирил Петков да се репчи на Русия, без да има тежки последици за България и още по-тежка цена, която ще платят всички българи, цялата евроатлантическа сган се изправи срещу мен.

Е, кое не е така? Кирил Петков, със съвместните усилия на Асен Василев, Лорер /това, че не говори толкова, не означава, че той не стои в дъното на почти всички решения на правителството/, Лена Бориславова и прочие умнокрасивитет в Министески съвет, ни докара дотам, че при 90 % зависимост на доставките на газ за България от Русия, да ни спрат газа. Бравос, Кириле, браво, Петков! Не се и съмнявам, че Нейното Превъзходителство Мустафа е много доволна от теб, успя да изпълниш поръчката да ни въвлечеш във война /в момента икономическа/ и да обречеш и без това мизерстващия народ!

И друго ми е интересно - за една публикация във фейсбук, в която иронично предупредих какво може да стане, ако изпращаме оръжие на Украйна, се задействаха служби и прокуратура, а жълтите парцали като "Ей ся" , "Мило дневниче" и прочие, изпаднаха в радостна истерия. А Кирил Петков докара до катастрофа цялата държава, предаде българските национални интереси, въвлича ни във война, постави в риск цялата ни икономика, а служби, прокуратура и жълти умнокрасиви парцали мълчат. Може и да не съм права, но този господин от Канада заслужава пълно разследване на противодържавата си дейност срещу България и въвличането ни в поредна национална катастрофа. И не, не съм съгласна да му пращаме билет за Канада! Ще отговаря! Тук и пред българския народ, който излъга!

Какви ще са последиците - представете си, че Лена Бориславова ще вземе решението как да продължи икономиката ни нататък. Представихте ли си го? Закривай!

Елена Гунчева

Публикацията изразява личната ми позиция

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.