ИБРИКЧИЙСТВОТО КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ibrikchiystvoto-kato-nachin-na-zhivot/12841 SvobodnoSlovo.eu
ИБРИКЧИЙСТВОТО КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ

Със съжаление наблюдавам как много българи се издържат с ибрикчийство. С това правят кариера, дори да нямат никакви качества. А ако имат такива, то те са само бонус към подмиването на властта и обслужването им, най-често на колене. До степен почти да не е останал достоен професионалист по върховете. Всеки, проявил малко достойнство и чувство на почтеност, да бъде незабавно изритван от мястото си.

Вчера като топ-ибрикчия на територията се прояви и водещият на "Панорама". Адашът на премиерина, явно превъзбуден от поставената задача да дискредитира Президента Радев, се държа явно неадекватно. До степен, когато започна да се хили, все едно яйце му белят, да се усъмня в употребата на различни субстанции. И това по националната телевизия!

Професионализмът, интелектът, образованието и възпитанието нямат никакъв принос към кариерата на управляващите. Единствено обслужването. Грубо казано, гъзомийничеството е професията, с която човек може да преуспее в България, най-вече в управлението и по върховете на повечето професии.

Гнусно е дори за гледане. Не мога да си представя как тези хора се гледат в огледалото и как се понасят. И какви деца възпитават....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.