ИДИОТ НЕ ПОД ПРИКРИТИЕ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/idiot-ne-pod-prikritie/4590 SvobodnoSlovo.eu
ИДИОТ НЕ ПОД ПРИКРИТИЕ!

Просто/то/ Киро поискал от руския посланик Митрофанова да бъдат отстранени разузнавачите под прикритие в руското посолство.

Идиотът не под прикритие, който управлява България, благодарение на Румен Радев и Херо Мустафа, е такава евтина марионетка, че дори не прави и напън да прикрие пълната си простотия и липса на всякаква, дори и обща, култура.

Това, че във всяко посолство има резидентура не е ясно само на пълните кретени.

А това, че например американското посолство има не само резидентура, а управлява на ачика цялото правителство, включително и с техни служители във всяко министерство, които ги няма иначе официално в списъците, но пък шетат необезпокоявано, Просто/то/ Киро някак малоумно се прави, че не забелязва.

Защо ли Просто/то/ Киро не привика Херо Мустафа за да поиска да освободи моментално цялата си резидентура, включително и себе си, а?!

Защото ние не сме суверенна държава, а прокси на американците, които действат точно чрез кирчовци, кокорчовци и лорeаловци, продуктово позиционирани от Румен Радев, който пък „суверенно“ се подвизава „под прикритие“ под полата на Херо Мустафа.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.