ИЛИЯНА ЙОТОВА В ОПИТ ДА РЕАБИЛИТИРА НЕВЗРАЧНИЯ ДЖУД - ДЕНКОВ

https://svobodnoslovo.eu/politika/iliyana-yotova-v-opit-da-reabilitira-nevzrachniya-dzhud-denkov/110857 SvobodnoSlovo.eu
ИЛИЯНА ЙОТОВА В ОПИТ ДА РЕАБИЛИТИРА НЕВЗРАЧНИЯ ДЖУД - ДЕНКОВ

В интервю по повод записите на ПП, огласени на пресконференцията, дадена вчера от Радостин Василев, Илияна Йотова заявява следното:

"Прави чест на г-н Денков, че не се намесва в този разговор". Тоест пишман "академикът", невзрачният Джуд на ПП, не се е провинил с нищо, стоял си е кротко настрана, броил е мухите и спокойно може да му бъде връчен вторият мандат.

Имам усещането, че това е опит от страна на Румен Радев да опипа почвата. Ако няма обществена реакция, Денков ще си отнесе втория мандат като куцо пиле домат и ще си го изкълве. Защото не се е "намесвал" в среднощната завера - тоест и да е участвал, не се е обаждал или поне гласът му не е идентифициран.

Но дори изобщо да не е участвал в седянката, защо ще оневиняваме Денков - тоя хибрид между плъх, детски глист и бледа спирохета? Не е ли ясно, че мнението на тази опоскана шушумига не може да бъде по-различно от изказванията на неговите вождове Киро и Асен и че той е тяхна функция и тяхна трансмисия? Дори да е спал нея нощ, той априори е съгласен с всичко, което те твърдят, особено когато се отнася до пълното обслужване на "посолството". 

Да сте го чули някога да противоречи на Киро, Асен, Ристе, Гномо или на който и да било друг? Да има собствена позиция?

Така че, Илиянче, по-полека с тия плоски номера - няма как да минат. Невзрачният Джуд, именуван също Бледа Спирохета, мижавият преносител на сифилиса в политиката, няма как да се шмугне и да стане министър-председател. Той е в кюпа ведно с всички заразни бацили от ПП/ДБ  - заедно с тях ще бъде напръскан с дизинфектант и ще се оттече за вечни времена в клоаката - мястото, за което го е предвидила природата. Поединичната реабилитация като метод за спасение на част от микробната популация, предизвикваща срамни болести, в случая е немислима.

Ако питате мен - интуицията ми подсказва, че следващият премиер ще се казва Костадин Костадинов.

Милена Върбанова

7 Коментара

Бомарше

преди 10 месеца

Браво Милена, както винаги колоритна,цветиста, но и безпощадно точна. Поздрави.

Коментирай

Бомарше

преди 10 месеца

Браво Милена, както винаги колоритна,цветиста, но и безпощадно точна. Поздрави.

Коментирай

Мони

преди 10 месеца

Върбанова, администрации за повечето ви постове. Безмилостно ви е перото, подплатено с много пъргав ум, начетеност, интелигентност. Гневът е движеща сила при вас. А той е оправдан. Но.... защо Копейкин? За мен той е поредния хитър, амбициозен измекяр яхнал вълната на разочарованите ракиени патриоти и позастарелите носталгици по руското и "онова време". Струвате ми се прекалено интелигентна, за да се оставите яростта и реваншисма да ви подведат. Костадинов и шумпенизираната му кохорта НЕ са спасението и никога не са били.

Коментирай

Жмихо

преди 10 месеца

Изкарайте обратните от политиката и медийни изяви ,на които НАШИТЕ деца а не ЧУЖДИТЕ се възхищават.Лошото е че ,,сбърканите,, нямат деца за които да мислят но има едни ПАРИ от............

Коментирай

Борис

преди 10 месеца

Що е русо/изрусено или пък порижавено,все е тъпо!

Коментирай

Ст. Либертов

преди 10 месеца

До Мони. Защо не си пишете имената - позицията Ви е логична и разумна! Толкова кариеристи-хитреци минаха през главата на българина и той все още не може да ги отличава, все още кълве на сладките им приказки и вълшебства!.. След Нефесебетата, Сидеровци, Има Такива Идиоти, Вемереота и пр., и пр. Коцето ще бъде най-голямата катастрофа. Да не дава Господ да се сбъднат прогнозите на М. Върбанова- жална ни майка...

Коментирай

Ст.Либертов

преди 10 месеца

До Борис. Не козметиката, Борисе, сочи към съдържанието, а друго. Виж челцето, челцето-о-о...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.