ИМА ЛИ ПО-ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/ima-li-po-prodazhni-upravnici/137025 SvobodnoSlovo.eu
ИМА ЛИ ПО-ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ?

Парогенератор на 6 блок на Козлодуй се бил повредил. Руснаците можели да ни изработят нов след 4-5 години, ако пожелаят и ако можем да платим.

Разгеле, в оборудването за Белене има такъв, каза енергийният министър Малинов. Само че САЩ изкряскаха да предоставим всичко на Украйна и нашите мижитурки клекнаха. И сега не можем да сменим парогенератора на 6 блок, защото сме били обещали реакторите на Киев.

Много свят съм видял, по-гнусни продажници от нашите управници не съм чувал да има.

Васил Василев

5 Коментара

Реалист

2 days before

Така е, и аз не вярвах, че са толкова много и толкова гадни и алчни - да крадеш от собствения си народ без насита, дори не се сещам за подходяща квалификация. Онези 500 години си имат обяснение... Жалко за свестните, че патим покрай тези!

Коментирай

Стефан

2 days before

По мръсна измет от гербаджийско-сглобкаджийската не съм виждал!

Коментирай

Прик

2 days before

Има, има!! Следващото правителство.

Коментирай

Кои са тия анонимни престъпници от САЩ!?!

2 days before

Щото видяхме, че т.нар. им президент не е с всичкия си и то от доста време??? Кой управлява в сянка службите в САЩ? Това е силно тревожно , всякакво терористични групи в меменра могат да избиват хора - премиери, на други държави, да правят майдани по света, представяйки се за "САЩ" зад гърба на един изпаднат в последните си дементни старчески неволи сенилен вече не точно "човек"....

Коментирай

Михаил Георгиев

2 days before

Големият Български борец и шампион Дончо Колев - (Дан Колов) дарява $2000 за защитата на Георги Димитров: - Не съм комунист, но не мога да бъда равнодушен, когато българин е в опасност! Какви Добри и Честни Българи е имало в нашата Родина?! Поклон и Бог да го прости!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.