ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВА Е ЗАПЛАТАТА НА ЦВЕТАНОВ СЕГА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/iskam-da-znam-kakva-e-zaplatata-na-cvetanov-sega/19875 SvobodnoSlovo.eu
ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВА Е ЗАПЛАТАТА НА ЦВЕТАНОВ СЕГА!

Цветан Цветанов, който се зъби под път и над път как ще съди всеки, който му е неприятен и неудобен, и който напоително ни обяснява как бил платил много повече пари от тези, които пишели за апартамента му, и това щяло се види от банковите сметки, и който е напълно сигурен как за пореден път ще бъде „изпран“, защото щяло да се види колко е невинен и тогава „кой ще ми се извини“, вече не е депутат, нито председател на комисия в парламента.

Цветанов е заместник председател на ГЕРБ. Единствено.

В този ред на мисли – искам да знам колко е заплатата на Цветанов, колко декларира като това, което има като заплата от ГЕРБ.

Искам да знам как така с такава заплата поддържа супер луксозното си жилище, как го е обзавел, как издържа трите си деца, как си куува марковите дрешки, как плаща на жена си молитвените закуски в САЩ.

И не на последно място – с какви пари ще заведе купищата дела, за които се кани, срещу всеки, който пишел за скандала с апартамента му.

Благодаря, за вниманието.

Afera.bg

Колаж: Филип Коновски

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.