Иво Христов: За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора

https://svobodnoslovo.eu/politika/ivo-hristov-za-razlika-ot-balgariya-rusiya-se-upravlyava-ot-vmenyaemi-hora/17309 SvobodnoSlovo.eu
Иво Христов: За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора

Вотът на недоверие е задължение на една опозиция. Ако не внесе вот, всички ще я обвинят защо нищо не прави. Трябва да се прави това, което трябва, пък да става каквото ще. Четох документа на „Единение“ и с по-голяма част от констатациите съм съгласен. Намираме се пред катастрофа. Разпадат се цели социални и технически системи. Това каза депутат от БСП проф. Иво Христов по БТВ.

Със  и без личността на Путин, който и да дойде след него, той да не може да отмести Русия от курса, който е предприела. Създава се национален суверенен национализъм вътре в страната. За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора. Моделът в Русия постигна успехи-възстанови разпада на страната, възстанови вертикалата на властта. Путин възстанови международния авторитет на Русия. Хората не живеят добре.

Там бавно и и сигурно се надига голямо социално недоволство заради олигархичния модел на обществото. Това повече не може да се търпи. Има наченки на разбиране, че това не може да продължи. Велика сила  има като имате технологично превъзходство. То се базира на друг тип вертикална матрица. Русия трябва да има нов технологически и социален дизайн. Част от висшите държавни чиновници вече осигуряват децата си.

Путин започва да отпушва напрежението. Бедна Русия финансира богата Америка. Този кабинет е камикадзе. Индикатор за промени са реформиране на данъчната система.  Иран е ключова страна в Близкия Изток. Ако бъде взривен, ще създаде огромен проблем за Китай и Русия.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.