ИВО МИРЧЕВ ОТ ДБ ИЗБЯГА ОТ НЕУДОБЕН ВЪПРОС ЗА РОСЕНЕЦ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ivo-mirchev-ot-db-izbyaga-ot-neudoben-vapros-za-rosenec/113261 SvobodnoSlovo.eu
ИВО МИРЧЕВ ОТ ДБ ИЗБЯГА ОТ НЕУДОБЕН ВЪПРОС ЗА РОСЕНЕЦ

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Иво Мирчев от ДБ публикува доста странни и загадъчни статуси във Фейсбук страницата си. Поводът-на 12 юли се навършвала 3 годишнина от откакто той, Христо Иванов и общински съветник от Демократична България акустираха с гумена лодка на Росенец и победоносно забиха трибагреник като старт на предизборната си кампания.

От дистанцията на времето “превземането”на Росенец се определя от политически наблюдатели, юристи и граждани по-скоро като гротескна и безплодна акция, но Мирчев видя в злескълъпения кризисен ПР повод за гордост. Ето и посланието му.

“Днес са точно три години откакто със събраните на Росенец хора си върнахме един незаконно превзет български бряг. Много вода изтече оттогава, но енергията от Росенец е все още тук”

започва словото си Мирчев и допълва:

“Ако преди три години беше достатъчно да си върнем един знаков плаж, за да се завърти колелото на промените, днес задачата пред нас е доста по-сложна.”

И тук няма как да не се запитаме какво точно са си върнали и какво празнуват ДБ и Мирчев, при положение, че в крайна сметка те така и не свършиха нищо по темата Росенец. Още по-нелепо е, че десните сами напомнят за провала си. Това предизвика любопитството ни да попитаме лично Иво Мирчев от ДБ какво точно празнува. Вижте сами реакцията му.

Депутатът не само се скри от въпросите на журналиста ни Анелия Дулева, ами и я препрати към пресцентъра, защото имаше друга по-приятна работа. Да си приказва сладко, сладко с русата амбиция на БТВ Мария Цънцарова. Впечатление прави, че разговорът им вървеше отлично и без намесата на ПР-и. Медийно слагачество, двоен стандарт или нещо друго накара Мирчев да си избира удобни за разговор журналисти? Преценете сами.

Какво направиха колегите на Мирчев по отношение на широко прокламирания от тях закон за лустрацията и как ще се борят за декомунизация във властта, очаквайте в следващ материал.

1 Коментара

Exee.

преди 9 месеца

Там го шибнаха леко отзади от ДПС кога му паднаха панталоните и затова сега си ги люби толкова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.