Kъде са покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров, Симеонов с викове срещу тирана от Босфора?

https://svobodnoslovo.eu/politika/kade-sa-pokriha-trite-carkashti-mishleta-karakachanov-siderov-simeonov-s-vikove-sreshtu-tirana-ot-bosfora/23004 SvobodnoSlovo.eu
Kъде са покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров, Симеонов с викове срещу тирана от Босфора?

Евродепутатът Николай Бареков обяви, че една сянка, която е надвиснала над България дава ясен знак за това, какво се случва на политическата сцена у нас.

Ето какво написа Бареков в личния си профил във Фейсбук:

Дали господин Борисов си прецени правилно силите на посредник в счупените отношения ЕС - Ердоган? Напълно логично е той да се озове в ролята на мишка, която посредничи между два гладни тигъра.

Къде обаче се покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров и Симеонов, които от години паразитират на гърба на избирателите си с викове срещу тирана от Босфора? Благодарение на Ердоган и неговата надвиснала сянка много неща в българската политическа тиня стават ясни като бял ден.

Сигурен съм, че довечера поне Туск ще постави желаните от нас въпроси за влошените отношения на Турция със съседите и, за убийствата в Сирия и за журналистите в турските зандани.

Бареков: Борисов да не се окаже мишка-посредник между тигрите ЕС и Ердоган? И къде са покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров, Симеонов с викове срещу тирана от Босфора?

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.