КАФА ОТ ТЪПИ МИСИРКИ! БРАТЯ ГАЛЕВИ СА ХОРА НА DEA! И КАТО СТЕ ОТВОРЕНИ, ПИТАЙТЕ ЗА ТЯХ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ДА ВИ ВИДЯ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/kafa-ot-tapi-misirki-bratya-galevi-sa-hora-na-dea-i-kato-ste-otvoreni-pitayte-za-tyah-v-amerikanskoto-posolstvo-da-vi-vidya/111230 SvobodnoSlovo.eu
КАФА ОТ ТЪПИ МИСИРКИ! БРАТЯ ГАЛЕВИ СА ХОРА НА DEA! И КАТО СТЕ ОТВОРЕНИ, ПИТАЙТЕ ЗА ТЯХ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ДА ВИ ВИДЯ!

Сега да ви го кажeм от упор, че – кафа!

Тъпите мисирки, съсредоточени тъпоумно, се занимават с кметицата на Ресилово какво знаела и какво не знаела за починалия Ангел Христов. Голям „източник“, няма що.

Цялата медийна „гвардия“ пише от тъпотия по-голяма тъпотия за братя Галеви, отклонявайки вниманието от пъкленото правителство, което се задава.

Никой не прави анализа, че точно в такива времена „отклоняването на вниманието“ става И по този начин – с падане на жертви от подземния свят. Те това и в ъндърграунда го знаят, и когато стане напечено, винаги умните се потапят в такива размирни времена по върховете на властта.

Само мисирките днешни не го вдяват.

Който трябва да знае, ЗНАЕ!, че братя Галеви са хора на DEA. И не от вчера, и не от сега. Още от тогава, когато изчезнаха.

Като искате да знаете какво точно се е случвало с тях и се случва – вървете в Американското посолство и тях питайте! Не МВР, не Службите, щото и те знаят, ама няма да ви го кажат!

Тези, които трябва да знаят, ЗНАЯТ, че братя Галеви спокойно ходеха по света, без никой да ги пипне, защото когато си апликиран с DEA, няма кой да ти затвори границата. А това, че уж те търсят от Интерпол е пунта мара за невчасниците.

И бившият вътрешен министър Румен Петков, вместо да спестява истината, да я каже в прав текст – 15 години са минали от срещата му с братя Галеви, организирана при Алексей Петров – и да каже кои точно, защо и как го сготвиха.

Понякога и такива като братя Галеви умират от естествена смърт. Друг е въпроса може ли да бъде предизвикан инфаркт, но още по друг е въпроса, че това е почти невъзможно да се докаже.

Така че, мисирки, бягайте в Американското посолство, там са отговорите. Не, че някой ще ви отговори. И не, че вие изобщо ще питате. Щото, като чуете американско посолство, всички се насирате. Заедно със сценаристите и режисьорите на пъкленото правителство, което са задава.

И последно, мисирки!: А вие сигурни ли сте, че Братя Галеви са такива „демони“, каквито искате да ги изкарате?! Ами ако са работили за държавата и совите не са това, което са?!

Afera.bg

1 Коментара

t_ab

преди 10 месеца

Ахааа, и Къро им е бил информатор, а Борисов ятак. Стига глупости, общото между тях - АМФЕТАМИНИ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.