Как се крадат 2 млрд евро?

https://svobodnoslovo.eu/politika/kak-se-kradat-2-mlrd-evro/143435 SvobodnoSlovo.eu
Как се крадат 2 млрд евро?

Как се крадат 2 млрд евро? Ами, просто е, както са го правили в различни комбини от партии през последните 15 години. 

След като опоскаха и приватизираха всичко за жълти стотинки, източиха и фалираха банките - дойде ред на евро-средствата. Идват готови пари от Европа, само да измислите хубав повод и механизъм за присвояване. Дали ще бъде с тънък асфалт, непостроени язовири, гео-термални централи, заводи за автомобили и батерии - винаги се намира как. Дойде ред да опитат да присвоят парите от ПВУ, но цената е затварянето на мините и ТЕЦ-овете. Не ги интересуват десетките хиляди хора без препитание, високите цени на тока за останалите и абсолютната зависимост от външните доставчици - важното е да се приберат парите. Колкото и по всички медии днес да обясняват как така парите от Европа не стигнали до хората, то и малко дете ще разбере колко прозрачна е тази лъжа - всичко щеше да стигне до техните фирми. Тази крадлива шайка разбойници е готова да затвори държавата за да стане така, както ТЕ искат. Вижте ги на снимките - чинно седнали посред нощ в последния работен ден на НС - готови за минути да гласуват унищожителни текстове, за да направят замяната - Вие срещу европейските пари. 

Да, но вчера това не стана. Не можаха да ги откраднат. Попречихме им. И всичко това стана пред очите на енергетиците, дошли в залата да слушат дебата по съдбата им. Стояха заедно с нас до полунощ, независимо, че още в 22 ни угасиха тока в залата.

Ние пък пяхме в тъмната зала. На тези, които днес ни хулят по телевизиите си не им пука за хората, стига да продължават да ви ограбват. Назначили са десетки хиляди техни хора по общини, администрация и държавни предприятия и така държат тези хора и техните семейства в пълна зависимост. Но това свършва. Горд съм, че не позволихме отново да ви ограбят.

А вие се замислете защо вкараха закона за гласуване в последния момент в последния ден - идеята беше да мине набързо и да няма време за дебати, обсъждане и критики. Защото от днес вече тече предизборната кампания. И да, ще ви го кажа директно - пращайте в НС хора, които няма да им позволяват да крадат.

Андрей Чорбанов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.