КАКВО ЗНАЧИ "ЗАСЕГА"?

https://svobodnoslovo.eu/politika/kakvo-znachi-zasega/4253 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО ЗНАЧИ "ЗАСЕГА"?

"Засега" няма да пращаме системи за противовъздушна отбрана" - това избърбори Кирчо вчера, махайки опашчица като малка бяла булонка пред американския министър на войната. Какво ще рече"засега"? "Засега", казано в събота, 19 март, изтече в полунощ на събота срещу неделя, 20 март. И вече - "отсега" - ще пращаме?

.

Не е точно така, Кирето го е измислил по-хитро. То хитрост на голо д*пе няма, ама все пак! Вчера той заяви, че парламентът щял да "решава". Какво ще "решат" "народните избраници" е ясно - всички, без Възраждане и БСП,  ще гласуват за вкарването на България във войната. Макар че защо позволяваме на тия самозванци да се кичат с титлата "народни избраници", след като избирателната активност бе 10 процента, което прави избора морално нелегитимен?

.

Кирчо ще прехвърли отговорността за последиците от вкарването ни във войната, върху НС и ще размие личната си отговорност в колективна. Ясно е, че мнозинството ще гласува за изпращане на исканите от САЩ противовъздушни установки. И това ще стане през идващата седмица.

Нека бъде пределно ясно за всеки, който подкрепи такова фатално решение, че последиците за самия него и за политическата сила, която представлява, ще бъдат непредсказуеми. Това, че от същата секунда и личностите и партиите, гласували "за", ще се превърнат в политически трупове, е повече от ясно.

.

Нашият народ стигна предела на търпимост към националните предатели. Като обикновена гражданка ще предупредя и Радев - не си въобразявайте, че сме толкова тъпи, драги г-н Президент. "Проектът" Ви със Стефан Янев е плосък план да се измами отново българския народ. Това е планът "В" на Козяк да бъдат заменени простокирчовците с простостефчовци - същите американски марионетки. Не сме забравили изявлението на Янев :"България е НАТО и НАТО е България!" Същото, което вчера издекламира и Киряк (Стефчов) Петков.

Като историк ще уведомя Просто Киро и Просто Стефчо, че подобни изявления са крайно унизителни за един българин. Българската цивилизация датира отпреди 10 хиляди години, а държави с името България са съществували във времената, в които народите на днешните страни - основателки на НАТО са били диви племена, обитавали са конгломерати от колиби и са преживявали от лов и събирачество. За САЩ изобщо няма какво да говорим - тази туморна формация е изградена върху костите на коренните американци и откакто е създадена, паразитира върху света, задържайки с векове неговото развитие. Самата Дунавска България - нашето Отечество - е най-старата от сега съществуващите държави в Европа. Казвам го за сведение на дебилите, които повтарят като папагали, че виждат " цивилизационния си избор в НАТО, ЕС и САЩ". Само невеж блюдолизец може да изговаря подобно заклинание.

.

Написах "блюдолизец" и се сетих за клеветата, хвърлена върху руската посланичка. Евроатлантиците лъжеха като дърти циганки, че Н.П. Елеонора Митрофанова била нарекла България "подлога" в свое кратко обръщение към българите, публикувано в сайта на Руското посолство. Това е отвратителна измама, която отдавна исках да разоблича. Посланик Митрофанова се обръща към българите със "скъпи приятели" и продължава: "евроатлантическите блюдолизци" и прочие. Никакви "подлоги" няма в текста й.

.

Но, както е известно, гузен негонен бяга. Подлогите сами се разобличиха с клеветите си.

.

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.