Кирчо отпратен от Братислава, Урсула не ще да чуе за него, той вика - сам си тръгнах

https://svobodnoslovo.eu/politika/kircho-otpraten-ot-bratislava-ursula-ne-shte-da-chue-za-nego-toy-vika-sam-si-tragnah/111052 SvobodnoSlovo.eu
Кирчо отпратен от Братислава, Урсула не ще да чуе за него, той вика - сам си тръгнах

Кирчо отпратен от Братислава, Урсула не ще да чуе за него, той вика - сам си тръгнах. 

🙂 

Няколко неща от Братислава:

1. Кирчо е свален от списъка на говорителите на форума в Братислава. Нема речи, нема снимки с Урсула, ни една. 

2. Урсула фон дер Лайен вика - този да не го видя! Всички опити на Кирчо да се доближи до президента на ЕК са приключили безславно. 

По моя информация от ЕК, потърпевшата е изпаднала в бяс само като му е чула името. С което е приключила идеята за участието му. 

3. Освен с дясната ръка на Сорос - Иван Кръстев - Кирчо се е виждал със своя кум и адвокат, българинът с австрийски паспорт Борислав Георгиев. 

След неочакваната кончина на адвокат Джингов, виенската кантора става ключова прикриване на откраднатите пари от политическите бандити от “промяната”. 

4. Никаква структура не е откривал Кирчо в Братислава, този изпечен лъжец, както вече всички се досещат.

Александър Урумов 

4 Коментара

ГРАЖДАНКА

преди 10 месеца

В едно гостуване при Карбобвски тази пролет, полк. Марков каза, че скоро ще има много събития и нашите политици ще се сринат, но ще повлекат със себе си и европейските мафиоти. Ето че това се случва.

Коментирай

Веска

преди 10 месеца

И как така тази новина не се публикува никъде другаде?

Коментирай

Питащ

преди 10 месеца

А на някого известно ли е, с какви пари, това лайно обикаля Европа?? Защото, ама изобщо не съм 'хепи' ако този канадски циганин харчи от парите на данъкоплатците за да замазва сътвореното от простият си мозък.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.