Кирил Петков е пътешественик-рецидивист

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiril-petkov-e-pateshestvenik-recidivist/3463 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Петков е пътешественик-рецидивист

Кирил Петков е пътешественик-рецидивист.

Първо, в началото на годината се засили към Скопие. Всичко смислени хора - и политици, и анализатори, и историци- му обясняваха колко абсурдно е подобно посещение. Той обаче си беше решил, че за три дни или най-много за три месеца ща разреши проблемите ни с РСМ, които са трупани с десетилетия.

В крайна сметка наистина отиде в това Скопие и се увенча с първия си крупен външнополитически провал.

Също толкова абсурдна е и новата му идея за воаяж до Киев. А, и коалиционни партньори щял да води. Циркова трупа в пълния си блясък. Какво толкова ще научат в Киев Петков и компания, нещо, което и сега да не знаят? Какви толкова разтърсващи знания ще получат? Пълна аматьорщина е това.

Лошото е, че всичко се пише на гърба на България. За Кирил Петков скоро никой няма да си спомня, но външнополитическите му провали ще се помнят дълго време. И всички ние ще плащаме за тях.

Петър Волгин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.