Кирил Петков: Средства има, а хвърляме държавата в хаос

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiril-petkov-sredstva-ima-a-hvarlyame-darzhavata-v-haos/8004 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Петков: Средства има, а хвърляме държавата в хаос

Ако актуализацията не мине, няма да има пари! Просто хвърляме държавата в един хаос при факта, че имаме средства. Това за мен просто не може да бъде допуснато. Това заяви в Народното събрание служебният министър на икономиката Кирил Петков.

„Най-много ме притеснява в момента датата, на която ще бъде върнат третият мандат. Парламентът наистина трябва да си свърши работата. Знам, че всички са много напрегнати, но тук вече става дума за държавния интерес“, добави той.

По думите му парламентът трябва да приеме актуализацията на бюджета, за да бъдат подкрепени най-засегнатите от новите противоепидемични мерки сектори.

Министър Петков ще говори за евентуален бъдещ политически проект след като завърши мандата на служебното правителство:

„Обществото има очаквания промяната да продължи. Вярвам, че на България това много ѝ трябва. Как ние ще участваме в този процес, ще го обява заедно с другите хора, с които мислим заедно, когато му дойде времето - когато свърши сегашния ни мандат“.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.