КИРИЛЕ, ТИ ВАКСАДЖИЙЧЕТО НА ЕДНА ДРЕБНА ПЛЕВЕНСКА МУТРА ЛИ СИ? 

https://svobodnoslovo.eu/politika/kirile-ti-vaksadzhiycheto-na-edna-drebna-plevenska-mutra-li-si/53254 SvobodnoSlovo.eu
КИРИЛЕ, ТИ ВАКСАДЖИЙЧЕТО НА ЕДНА ДРЕБНА ПЛЕВЕНСКА МУТРА ЛИ СИ? 

 

Драги Кириле, смятам често да те питам: ти така ли възнамеряваш да си “довършиш работата”, пак да управляваш държавата - като пленник на ренегат, който тайно те е записвал и те държи в подчинение! 

Знаеш ли?! Това не е твой личен проблем. Това е обществен проблем. Ние не знаем, ти - след като си пленѐн! - кои решения взимаш сам и кои - не? Заложник си на политически терорист. Това е заплаха и за националната сигурност. 

Няма да те питам дали не се срамуваш от себе си, дали не се гнусиш от похитителя си. Ти умееш да контролираш емоциите си, рядко се изпускаш, трениран си. 

Прагматизмът на харвардския възпитаник в теб, обаче, как допуска тази конфузна и зловредна зависимост?! Та ти понасяш непрекъснато публични и политически щети! Заради Радостин Василев се отказа от политиката твоята приятелка Яна Балникова - защото ти удостои Радостин Василев с водаческото място в Габрово; партията беше напусната от Иван Христанов и Иван Манев - защото ти удостои Радостин Василев с водаческото място в Плевен. Защо така отвратително пренебрегна и унизи Иван Христанов?! Та нали на неговите битки за овладяване на “Капитан Андреево” ти и “Продължаваме промяната” изградихте пиар стратегията си за предсрочния вот на 2 октомври 2022 година?! Защо прекърши флага на “успешното управление и борбата с корупцията” на твоето правителство и го запокити в трънаците край Плевен? Какво излиза сега?! Че Иван Христанов е фалшив герой или че е употребен и захвърлен? Няма да отговориш. Не от срам. А от несвобода. 

Кириле, ти и онзи кресливец Радостин, много обичате да се репчите: Бойко Борисов е в плен на мутрите! А ти, бе?! 

А ти, Кириле, на дребната плевенска мутра Руди Гела, ваксаджийчето ли си? Приведен надолу, лъскаш обувките му с ръкава на износения си костюм и го вадиш самоотвержено всеки път, щом за пореден път цопне в лайната. 

Казах ти, Кириле, вчера да изгледаш интервюто по ПИК тв на 41-годишния плевенчанин, бивш боксьор, Христо Аврамчев, за скандала, който Руди Гела и шайката му са спретнали в присъствието на граждани и полицаи пред блока на ул.”Цар Калоян”5, където незаконно паркира автомобила си. Направи ли го? Ето какво обяснява Христо Аврамчев: “Радостин Василев ми каза: “Нали знаеш кой съм аз, каквото кажа, това става, а тебе няма да те има!” Неговият пазвант каза, че ще ме “нареди с наркотици”! Твоят връстник от Плевен, където имаш родови корени, е бил шокиран от мутренското поведение на твоя бивш министър и депутат. 

Ти служиш за бодигард на мутра, Кириле! 

Ще посмееш ли да попиташ твоя похитител Руди Гела откъде е тази луксозна кола, която дори ти - любителят на шофирането и високите скорости, успешен бизнесмен с почти милион долара спестявания - не можеш да си позволиш?! Как така с декларирани 150 000 лева, апартамент и гараж, той кара кола за 350-400 хиляди лева? Да, знам, не се води на негово име - нищо, че номерът е пинизчийски и издайнически - СВ55РВ. РВ като Радостин Василев. Писах отдавна: джипът „Мерцедес 400“ е внос втора употреба; регистриран е на 20.11.2019 г.; по-късно от фирма „Кристална вода“ е продаден на фирма „Промосейл“, а тя го продава на „ВИП лизинг 2019“ на 25.01.2022 г., след което получава сегашния си регистрационен номер. Този автомобил е бил паркиран 7 месеца редовно на служебния паркинг на Спортната палата; закопчаха го в Габрово, заради неплатен 1 лев синя зона, докато Радостин Василев и компаньона му Кирил Веселински, разнасяха рекламни торбички на “Продължаваме промяната”, в кампанията за вота на 2 октомври 2022 година; за незаконното му паркиране стана скандала, описан по-горе. 

А джипът е стоял пред гаража на ул. “Цар Калоян”5, от началото на предизборната кампания за вота на 2 април, защото там живее местната манекенка Тинка Игнинска, за която плевенчани твърдят, че е била опасно близка с Руди Гела, докато още е бил женен - но, разбира се, теб тези истории с изневерите не те вълнуват, от една кръвна група сте. Но иначе, слоганът му е: “Справедливост. Морал. Правосъдие”. Забавно, не ли?!

Защо мерцедесът му е предоставен, докато е бил спортен министър - срещу обещания и услуги, може би? А, Кириле, питаш ли се защо? 

Кириле, в Софийска градска прокуратура, от месеци отлежава обвинение по чл.143 от НК ”за принуда”, заради заплахите на Радостин Василев срещу народната представителка Христинка Иванова, от 13 юни 2022 година. Ти я познаваш. Срещнал си я в апартамента на Руди Гела, по време на пазарлъците с отцепниците от ИТН. Тя май също има запис, призовах Слави Трифонов да го огласѝ, но той мълчи. 

Да ти кажа защо не му повдигат обвинението. Защото ти ще свикаш протест, ще писнеш веднага за “поръчка”, за “политическа атака” - сякаш не нареди незаконен арест на политическия си противник Бойко Борисов. Но ти не помниш нещата, които не ти отърват. 

Ти, Асен Василев и Румен Спецов станахте съучастници в затварянето на ресторант “101”, разбихте бизнеса на наемателя на спортен комплекс “Диана”. Впрочем, за тази грозна противозаконна история има подаден сигнал до твоята приятелка Урсула, ако изобщо фон дер Лайен си спомня още кой точно си ти. 

И защо беше целият ви зор?! Защото Бойко Борисов играе футбол на терена в комплекса. Ах, какви комплекси те друсат на тема Бойко Борисов! Страшни. Кошмарни. Неизлечими. Те и ще те съсипят. Помни ми думата.

Бившата приятелка на Руди Гела, нѐква клета психоложка от Враца, Ралица Младенова, с която също е изневерявал на съпругата си Нина Петкова, твърдяла пред него, а той ми го каза, че ти си ходил на психотерапевт. И така да е - нищо лошо няма, обичайно е в Америка и Канада. Та вчера ми се обади моя читателка, психиатърка, обяснява ми: поведението на хората се диктува от любов, срам, вина. 

Твоят случай с Руди Гела какъв е по-точно, а?!

Същата психоложка ми обясни, че бруталното женомразство на епилирания отгоре-додолу Руди е издайнически признак за “латентен хомосексуализъм”. Нищо страшно. Това в днешно време даже много помага за кариерата. Защо не?! 

Впрочем, от един разказ на Тити Папазов, пък и наблюдения на журналисти, май нещо се провидя, че Руди Гела предпочита мъжките приятелства - Александър Тодоров, Венцислав Петков, Деян Петков, Александър Станев, Кирил Веселински, а използва жените за “параван” - затова са все с напомпани цици, яки джуки и оскъдни дрешки - демек, вижте ме, бееее - какъв пичага съм, беее! 

Прочете ли, Кириле, за този майтап - Руди Гела напоследък движел с Мис Силикон, Жасмина Стоичкова, която чистосърдечно си признава в интервю, че прави секс по любов и за пари, снима се чисто гола и хич не й пука. Найс, а?! Тя, сладката разкрепостена Жаси, била гадже със сина на разстреляна мутра от ВИС - еми, случва се. Днес син на крими-мутра, утре пък полит-мутра. “Промяна” е нужна на тази държава! И подмяна на контингента в ъндърграуна и в надграунда на “жълтите павета”. Нали?!

#ИмаКак да стане по-гнусно, по-отвратително, по-безнаказано, по-безнадеждно.

Соня Колтуклиева 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.