КОГАТО ИНТЕЛЕКТЪТ И БЕЛОТО СЕ ОБЕДИНЯТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/kogato-intelektat-i-beloto-se-obedinyat/9697 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ИНТЕЛЕКТЪТ И БЕЛОТО СЕ ОБЕДИНЯТ

Омръзна ми да повтарям, че всеки, преди да тръгне нанякъде, трябва да си даде ясна преценка за собствените си възможости и място в живота. За едно ставаш, за друго не ставаш. И както аз например съм се примирила, че не ставам за балерина, така и борчета и боксьори трябва да се примирят, че не стават за политици. Кое е неясното, не мога да разбера!?!

Кубрат Пулев, след като се увърташе около Онуй като стара мома около богат ерген, отново напира за политиката. Шапка му свалям за спортните постижения, но политиката не е място за млатене с юмруци, а за мислене, където той трябва да си даде сметка, че не е шампион и никога няма да бъде.

Проблем на територията обаче е, че феновете на певачки, спортисти, актьори и актриси, са толкова възхитени от идолите си, че не осъзнават, че те нямат място в политиката. Освен, ако нямат съответните интелектуални и образователни качества, разбира се. Но в повечето случаи нямат. Тълпата това не го осъзнава. Тя си иска герой и спасител и е готова да припознае всеки, когото харесва по един или друг повод. Единственото, което не харесва, е интелигентен и образован човек, който казва истината и има дългосрочна програма за България. И който говори по начин, принуждаващ тълпата да ползва тълковен речник, ако знае какво животно е това.

А призивите на Москов да се обединява с Пулев в дясно обединение, приемам като плод на прекомерна употреба на някои вещества

Е, това е! Нека хейтърите започнат ....СЕГА!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.