КОГАТО КРИСТАЛНО ЯСНО ЛИЧИ КАКВА СЕЛСКА ТЕТКА СИ....

https://svobodnoslovo.eu/politika/kogato-kristalno-yasno-lichi-kakva-selska-tetka-si/115220 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО КРИСТАЛНО ЯСНО ЛИЧИ КАКВА СЕЛСКА ТЕТКА СИ....

 

Сталинка отново изкърти мивките и посипа всички с оцет. Женицата, промотирана от ГЕРБ и Борисов в чужбина, с всяко свое изказвани ни кара да се срамуваме, че е българка. Сталинка, кръстена на Йосиф Сталин по времето, когато според нея е имало само оцет по магазините, се е прекръстила на Кристалинка и е прегърнала евроатлатическите ценности, при нея изразяващи се във финикийски знаци. Много финикийски знаци! 

Женицата, пратена по времето на соца да учи в САЩ /представете си какви връзки е имала/, има спомени как в магазините само оцет са продавали. Явно много оцет е пила тогава, та да се превърне в киселата противна лелка, която виждаме понастоящем. Лично аз имам спомен за пълни магазини с пресни стоки и истинско месо, плодове и зеленчуци от българските производители, имам спомен за топъл хляб, изваден от фурната, имам спомен за луканка, която повече няма да опитам, имам спомен за препълнени пазари. И най-вече за хора, които не се налагаше да вземат заеми, за да изкарат до заплатата. Хора, които всяка година почти на безценица почиваха на море и планина. Ама Сталинка е запомнила само оцета.....

Няма да коментирам роклето, в което се е барнала. Само си мисля, че женица с този вид, интелект и простотия трудно би се издигнала тогава над бригадир в ТКЗС. И то с връзки. Ама когато шофьор и гавазин управлява държавата, такива селски тетки ги пращаме по света да ни представляват!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Кумчо Вълчо

преди 8 месеца

Моите любими - Трима глупаци на снимка, са КриСТАЛИНКА Георгиева, Боко ТИКВАТА и Роско ПЛЕВНЯТА (Ирландската Пастирка! Простия Киро, Атанас Гнома и Ристю Поялника, са голяма конкуренция и скоро може да са новите ЛИДЕРИ!

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 8 месеца

Накратко - стрина Кристалина. Нищо ново под Слънцето - особено в тези среди. Спомням си един наш философ-изтоковед: Казваше се Ленин, а по-късно на книгите му се появи ново име - Люлин (фамилията му я премълчавам).

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.