Когато нещо се прави на всяка цена, обикновено не си струва. Как мислите вие - дали важи това и за управляващите ни коалиции?

https://svobodnoslovo.eu/politika/kogato-neshto-se-pravi-na-vsyaka-cena-obiknoveno-ne-si-struva-kak-mislite-vie-dali-vazhi-tova-i-za-upravlyavashtite-ni-koalicii/5334 SvobodnoSlovo.eu
Когато нещо се прави на всяка цена, обикновено не си струва. Как мислите вие - дали важи това и за управляващите ни коалиции?

Когато нещо се прави на всяка цена, обикновено не си струва.

Как мислите вие - дали важи това и за управляващите ни коалиции?

Дали важи за коалицията между леви и десни; националисти и кириакстефчовци; между образовани и невежи; между явни противници и тайни поддръжници на корупционния модел на ГЕРБ; между лакомници и безсребърници; между лъжливи и честни; между безпартийни властогонци, партийни послушници и разни други - да не казваме какви, за да не се обидят.

Кажете, струва ли си това нещо - това сдружение между различни, което ние с вас, уморени от избори, поискахме на всяка цена - ама на всяка цена! - да се случи, за да ни отърве от пороците на предишното?

Като слушам скандала за огромните пари в енергетиката и другаде, и като не виждам в обозримо време ремонта в правосъдието и конституцията, аз взех да се чудя. И вие ли?

Дано да си струва.

Скоро ще видим.

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.