Колко е трудно на г-н Цветанов да говори истината!

https://svobodnoslovo.eu/politika/kolko-e-trudno-na-g-n-cvetanov-da-govori-istinata/21989 SvobodnoSlovo.eu
Колко е трудно на г-н Цветанов да говори истината!

"Днес станахме свидетели на поредната лъжа на зам. председателя на ГЕРБ г-н Цветанов.

Днес той заяви:

„Кабинетът „Орешарски“ направи само една среща, касаеща модернизацията на армията, и тя беше с представители на „Грипен“.

Не съм адвокат на г-н Орешарски, нито на когото и да било другиго, но истината е друга. Г-н Орешарски е имал срещи първо с Аления, компанията произвеждаща Eurofighter, след това със SAAB, компанията произвеждаща JAS-39 Gripen, а после с представители от посолството на САЩ.

Колко е трудно на г-н Цветанов да говори истината. Ако това ни е политическия елит и г-н Цветанов е типичен негов представител, то жална ни майка с този "елит". Не се чудете, че държавата е в това положение - с такива управници и депутати, толкова. Лъжа след лъжа, а след лъжата пак лъжа. Няма да е зле ако г-н Цветанов покаже малко достойнство и чест ако му е останало. А дано, ама надали!". Това написа във Фейсбук главеният секретар на президента Димитър Стоянов.

http://19min.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.