Колко много надежди погребахме в тези почти 34 години...

https://svobodnoslovo.eu/politika/kolko-mnogo-nadezhdi-pogrebahme-v-tezi-pochti-34-godini/54791 SvobodnoSlovo.eu
Колко много надежди погребахме в тези почти 34 години...

Помните ли тези снимки на Кирил Петков? Те са от протестите през лятото на 2020-а, когато гражданската чиста енергия все още имаше криле. Тези негови снимки обиколиха мрежата и бяха споделяни хиляди пъти. Хората виждаха някаква надежда в този млад човек, опълчил се срещу мафията.

Днес този човек е водач на партия, която в коалиция с друга подобна, сяда на една маса, за да пише ОБЩА ЗАКОНОДАТЕЛНА ПРОГРАМА с ГЕРБ.

А помните ли „подвизите” на Христо Иванов край Росенец?

Днес тези хора сядат на една маса с онези, срещу които се бореха.

С чекмеджетата. Със сараите. С мазнинките.

Колко много надежди погребахме в тези почти 34 години...

Лидия Делирадева 

3 Коментара

аз на тзИ никога не съм му

преди 1 година

вЕрвал!!! Особено когато започна да "шикалкави" за двойното си гражданство ми стана напълно "ЯСЕН"¡!!!!!

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

"Хората виждаха някаква надежда в този млад човек, опълчил се срещу мафията." Край на цитата. И край на лъжата. За зрящите още тогава този човек (Кирил Петков) беше пример за отчйваща полу-грамотност. Видът му още в началото излъчваше усещане за мошеник-комарджия. И на фона на всичко това, да чета сега, че някой си бил разочарован, и се чувствал излъган от вида му тогава... - Господи, колко тъпи хора има в България...! И те определят нашето бъдеще.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.