КОНСТИТУЦИОННО ПОТРЕСЕНА СЪМ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/konstitucionno-potresena-sam/14003 SvobodnoSlovo.eu
КОНСТИТУЦИОННО ПОТРЕСЕНА СЪМ!

Потресът на правото, заемащ поста на Министър на правосъдието, хвърли нова светлина върху странното предложение на гербоидните за рестарт на системата и нова Конституция. Което вместо да разясни нещата, направо ги завлече на дъното на блатото!

Според думите на единствения български министър, на когото официално му е забранено да пише във фейсбук, за да не излага цялото правителство, още от 2014 година, юристите на ГЕРБ работили върху нова конституция /моят коментар би бил, че за това време Енциклопедия Британика можеха да напишат, ама като им знам капацитета..../, и били правили диспути, семинари и научни дискусии по този въпрос! Вярно ли, Дани?!? Ама наистина?

Като юрист имам навика да следя какви дебати, диспути, семинари и прочие има по правните въпроси. Още повече за конституционни промени. Или са се промъкнали толкоз много дебати покрай моето внимание, без да ги забележа, или са се провеждали в пълна нелегалност, за да ни изненадат в гръб, така да се каже!

Спомням си видни отвсякъде юристи от гербоидите - няма как на първо място да спомена Искрето Фидосова и Цецка Цачева. Само един поглед и веднага установявам, как направо на салфетката в ресторанта ще напишат нова конституция, докато пеят "Цъфнал гербер". След това се сещам за гъгнивия гласец на Красимир Ципов и занемявам. Десито Общата завършва отбраната селекция на Йористи-ГЕРБ.

Та, ГЕРБ в нелегална конституционна война ли са излезли, че не разбрах? Как никой не разбра толкова години, че те работят върху рестарт и нова конституция?!? Точно те!

А предложението президентът да се предлага от най-голямата парламентарна сила, направо е шедьовър на разделението на властите, от което Монтескьо ще се върти като хеликоптер в гроба.

Ех, Барни, Барни, да ти обясня някои работи. Не всеки, който работи с членове от/на закона, е юрист. Някои като теб са Йористи. И са срам за професията!

Потресът е пълен! Рестарт, бе, мутри, с ритници за началния ви старт!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.