Костадин Костадинов: Хора, които се наричаха патриоти, превърнаха патриотизма в бизнес

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadin-kostadinov-hora-koito-se-narichaha-patrioti-prevarnaha-patriotizma-v-biznes/8768 SvobodnoSlovo.eu
Костадин Костадинов: Хора, които се наричаха патриоти, превърнаха патриотизма в бизнес

Нямаше как да направим коалиция, за да отидем на избори. Винаги сме казвали, че за да направим коалиция трябва да имаме съвпадение по основни за нас цели и приоритети. Нямаше как да направим такава коалиция, за отидем на избори. Хората, които събираха проценти, за да влязат в Народното събрание трудно могат да бъдат наречени патриоти, те по-скоро паразитираха върху патриотичния вот. Поради тази причина те бяха безалтернативни. Това коментира председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на БНТ.

"На тези избори казионните патриоти бяха изхвърлени от политиката. Ако се има предвид, че до преди няколко месеца те управляваха държавата, провалът за тях е още по-голям. Една част от патриотичните избиратели тепърва ще преглъщат разочарованието си. Хора, които се наричаха  патриоти, превърнаха патриотизма в бизнес ниша, в предприемаческо начинание, от което се храниха изключително нечистоплътно", допълни той.

"Без Борисов по Борисовски се опитват да вървят нещата след изборите. Българската политическа система има един голям проблем и той е, че има системна грешка, по която функционира. Хората, които искат да управляват, разсъждават само от своята собствена гледна точка, но не трябва да забравяме, че една партия, която е взела 3% или 24%, не може да каже, че представлява целия народ, но трябва да мисли за целия народ", каза още Костадинов.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.