Костадин Костадинов се впуска в битката на 14 ноември

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadin-kostadinov-se-vpuska-v-bitkata-na-14-noemvri/7698 SvobodnoSlovo.eu
Костадин Костадинов се впуска в битката на 14 ноември

Още един кандидат се впуска в битка за президентското кресло на „Дондуков“2. „Възраждане“ издига лидера на партияна д-р Костадин Костадинов за кандидат-президент. Кандидатът за вицепрезидент на партията ще бъде адв. Елена Гунчева, стана ясно на пресконференция на партията.

„Нашият президент Румен Радев не отстоява енергийната независимост на България. Целият свят е представен пред енергиен колапс. България и правителството на Радев продължава да защитава поетите ангажименти на Борисов. Това за нас е равносилно на национално предателство. Следващият президент трябва да обяви, че това е недопустимо“, обясниха от „Възраждане“.

„Когато беше правителството на Бойко Борисов и когато се взимаше решение за купуване и плащане за самолети за българската армия и ние платихме самолети, които още не са произведени. Тогава президентът беше против, но когато правителството беше в ръцете му, неговият министър е изпратил запитване за още 8 самолета от САЩ. Следващият президент не трябва да е завършил военно обучение в САЩ“, допълниха те.

Към момента ясните кандидат-президенти са Румен Радев, Александър Томов, Костадин Костадинов и Цвета Кирилова.

Все още остава загадка кои ще бъдат кандидатурите за държавен глава на ГЕРБ, „Демократична България“ и ДПС.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.