Костадинов: Правителство няма да има. С този дефицит да забравим за еврозоната за десетилетия

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-pravitelstvo-nyama-da-ima-s-tozi-deficit-da-zabravim-za-evrozonata-za-desetiletiya/54962 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: Правителство няма да има. С този дефицит да забравим за еврозоната за десетилетия

Правителство няма да има, каза днес във Варна в отговор на журналистически въпрос председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов и коментира, че едно такова правителство ще доведе до самоубийствени последици за всяка една от партиите, които влязат в него.

Той смята, че политически сили, които имат желание да направят правителство, знаят, че участието в такава коалиция ще доведе до тежки електорални щети за тях. Костадинов прогнозира, че най-вероятно страната ще отиде на нови избори.

За внесения от служебния кабинет бюджет лидерът на партията каза, че заложеният голям дефицит е разбираем на фона на "катастрофалното" управление на Кирил Петков. С този дефицит трябва да забравим за каквото и да било влизане в еврозоната за следващите няколко десетилетия, посочи той, цитиран от БТА.

 

3 Коментара

Сенека

преди 1 година

Явно започна да ви харесва състудентът ми, за да го цитирате дословно.

Коментирай

Фенка

преди 1 година

Ами той си е за харесване.)))))))) Липсват му само шкембето и дългия нос на Ристю, височината на гнома, редките зъби на про100то Кире, туловището на Боко и красноречието на маминПеевски. )))))))) Вече всички му завиждат и са готови да го удавят в капка вода, ама момчето е варналийче и умее да плува.)))))))

Коментирай

емигранд

преди 1 година

А с това си изказване не противоречи ли на референдума за който се събираха подписи.Много бързо обърна палачинката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.