Костадинов: Тагаренко е лъжец! ДАНС трябва да се занимае с него, мястото му е в затвора

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-tagarenko-e-lazhec-dans-tryabva-da-se-zanimae-s-nego-myastoto-mu-e-v-zatvora/121091 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: Тагаренко е лъжец! ДАНС трябва да се занимае с него, мястото му е в затвора

Тагарев е лъжец! ДАНС трябва да се занимае с него, мястото му е в затвора!

Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов  от трубината на парламента по време на дебатите по вота на недоверие.

Поводът за острата реакция на Костадинов бе изказване на военния министър, че има политически сили, които са си служили с дезинформационна кампания, която е довела до отлив на курсанти.

"С 35% бяха по-малко кандидатстващите във военния университет, а приетите с 42% по-малко. Това е заради дезинформационната кампания на парламентарно представени партии от опозицията", скочи Тагарев и поименно назова Цончо Ганев от „Възраждане“.

Тагарев цитира и как лидерът на “Възраждане“ Костадин Костадинов е казал на 3 ноември, че България ще бъде въвлечена във военния конфликт в Украйна. Той допълни, че подобни послания са имали Корнелия Нинова и Георги Гьоков от БСП.

"Не е новина, че Тагарев лъже от трибуната, ама не изпитвате ли малко срам, Тагарев - по 12 лв. давате на ден на курсантите във Военния университет, защото там няма стол и си купуват кифли от лафката и на фона на това нещо вие твърдите, че заради мен, имало некомплект в армията", обърна се Костадинов към Тагарев.


"В армията ви наричат Тагаренко, целият български народ ви нарича така, вие сте бивш, а може би и настоящ служител на Украйна. ДАНС трябва да се занимание с вас. Всичко, което от началото докрая казахте, е една лъжа. Мястото ви е в затвора, Тагаренко!“, каза Костадин Костадинов.

Вторият вот на недоверие, който се обсъжда днес, беше внесен след балотажа на местните избори от БСП, "Възраждане“ и ИТН заради неспособността правителството да гарантира националната сигурност и отбраната на страната.

https://epicenter.bg/

3 Коментара

Червената шапчица

11 months before

Гунчева-Гривова каза, че Костадинов не е казвал това.

Коментирай

Боги

11 months before

По време на дебатите, Възраждане направи Тагаренко на луда калинка. Продължавайте в същия дух, възрожденци! Българите започнаха да се събуждат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.