КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА? СЛАВИ ИЛИ НЕГОВИЯ КАНДИДАТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/koy-kazva-istinata-slavi-ili-negoviya-kandidat/8578 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА? СЛАВИ ИЛИ НЕГОВИЯ КАНДИДАТ

След обещанието на кандидат -премиера, че нямало да изчегъртва, а ако се наложело - щял да го прави с консенсус, лидерът на герб веднага видя следното:

-Спират да бъдат спирани крачета и то по тях спокойно ще си църцори до чекмеджето, защото те хуабво са си опекли работата и само онези двамата от Харвард им я объркаха.

-Спира се активната дейност на Бойко Рашков и като си запазят гешев и присъдружните му всс-та, хората на борисов ще си живуркат необезпокоявано, защото никой няма да ги изчегъртва.

-Спират се опитите на Янаки Стоилов да се въведе ред в съдебната система и спира всякакво опасение, че крадците ще бъдат наказани, а камо ли че ще отидат по затворите.

И като осъзна всички тези внезапни "екстри", лидерът на шайката герб отсече, че ще си поиграе с кворума, така щото този кабинет и особено, този премиер да "минат" в парламента.

Така де, ще се оттеглят необезпокоявани и неизчегъртвани и ненаказани и ще се престроят за да могат да се явят отново на избори след няколко месеца.

Пак припомням, изчегъртване ни обеща лично Слави.

Неговият кандидат -премиер го ревизира, или Слави ни е лъгал вулгарно, или нечия дълга ръка смени тона на песента???

Диана Дамянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.