КОЙ СЪСИПА КАМПАНИЯТА НА ЛОЗАН ПАНОВ? (Или Аман от некадърни глезльовци)

https://svobodnoslovo.eu/politika/koy-sasipa-kampaniyata-na-lozan-panov-ili-aman-ot-nekadarni-glezlyovci/7322 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ СЪСИПА КАМПАНИЯТА НА ЛОЗАН ПАНОВ? (Или Аман от некадърни глезльовци)

Вече съм сигурен, че демократите и адвокатите навредиха на Лозан Панов. Направо го прецакаха, да ме прощавате за френския. Чудесен кандидат за президент. Човек, който успя да докаже, че не е на каишката на оня престъпник Борисов. Панов освен това и видимо не е лишен от смелост. Човек с поведение и лустро. Препатил човек. Човек, за когото всеки информиран и мотивиран гражданин с удоволствие би гласувал.

И въпреки (или пък точно заради) всички тези положителни качества, неговите некадърни или всъщност прикрито злонамерени поддръжници го саботират.

Кампанията му обективно е несъществуваща или отива към лоша, а на средностатистическия гражданин у нас няма откъде просто ей тъй да му е ясно, че този кандидат е "нашият" и че е "от добрите". Трябва си силно, кадърно отправено, убедително послание. Това не става с лоша кампания. Лозан Панов вече е напълно обречен да загуби. За съжаление, този сам по себе си отличен кандидат беше издигнат и обявен твърде късно. За кандидат за вицепрезидент му е добавена симпатична дама без никакви политически рефлекси.

Интервютата и изявленията на кандидат-президентската двойка звучат абсурдно. И според мен това не е защото двамата нямат какво да кажат, ами защото екипът зад тях се състои от зловредни лигльовци. Преди няколко дни чух, че PR-ът на Панов за тази кампания била печално известната Ивет Добромирова.

Не знам дали е вярно, но ако е, то за мен става очевидно, че провалът на Панов не е просто поради некадърност, а направо поради злонамереност. Самото допускане на такива безумни послания е направо престъпна грешка на екипа зад кандидата.

Пак няма за кого да гласувам. Ами дано поне Герджиков не спечели, че отекохме с десет години служебен премиер Томислав Дончев и все по-величествена тиквокрация...

Манол Глишев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.