КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ....

https://svobodnoslovo.eu/politika/koyto-go-e-strah-ot-mechki/7639 SvobodnoSlovo.eu
КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ....

Борисов /Онуй, ГМР и прочие/ заяви, че още не били посочили кандидат за президент, защото сме щели да го ДОКОПАМЕ! Интересно е колко много герберастите ги е страх от общественото мнение и от българите. Специално Борисов, когато не ни третира като матриЯл, ни третира като мечки в гората, които ще докопат прекрасния му кандидат, решен в бял костюм и крилца.

Лесно е да се говори, когато имаш пълната власт и контрол. Трудно е, когато без армия, полиция и служби зад гърба си, се изправиш срещу хората. Тогава няма кой да те спаси, ако вече си се провалил. Управлението на държавата и партията като фелдфебел обикновено има краткотраен ефект. И когато се загуби поста, падането е жестоко и болезнено.

Няма нищо страшно в гората, ГМР! Никой няма да ти докопа кандидата. Всички ние, които сме излезли с лицата и идеите си, не се страхуваме от хората. Дали ще ни харесат или не, е техен избор. Но не се страхуваме да не ни докопа някой! Който го е страх от критики, да не влиза в политиката. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!

Проблемът е, че читави хора е съмнително да си свържат името с ГЕРБ. Елементарна социална и политическа хигиена! Затова Ви е страх! Защото знаете, че ние знам какви хора са при Вас! И тези дребни сметки няма да Ви помогнат!

ГЕРБ и Борисов днес също показаха истинското си лице. Оказа се, че ПП /прости.---/ГЕРБ са били виновни за провала на ГЕРБ на изборите. Защото не козирували на спуснати с парашут назначения на Борисов, угодни нему. Интересен начин да се прави партия и организационна политика.

Изборите отново идват! И НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ КАКВИ СА ГЕРБ И БОРИСОВ! Те са враг! Те са национални предатели и престъпници! И една от целите трябва да бъде подобни хора и партии никога да не бъдат допускани до властта!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.