КРАДЕЦ НА ГОДИНАТА

https://svobodnoslovo.eu/politika/kradec-na-godinata/19591 SvobodnoSlovo.eu
КРАДЕЦ НА ГОДИНАТА

Борбата за титлата става ожесточена! Във временното класиране, Порожанов поведе с един гърди пред Цветанов. Пламен Георгиев с целия състав на КОНПИ подтичква след тях. Краси с "Три тераси" още не си е казал последната дума.

От жените, Гинка от Пазарджик с тристата милиона от незнаен произход, имаше реални шансове. Оказа се обаче, че тя тръгнала на токчета, а то трябвало шпайкове. Изостава за сега, бившата министърка на правосъдието.

Цецка само с един апартамент в София, куца в класирането. За да бъде справедлива напреварата, и да няма ощетени крадци, ще трябва да се изнамери нов правилник. На всички високопоставени държавни чиновници и техните роднини да бъде предоставен равен шанс за изява в усвояване на фондове и укриване на данъци.

Годината има 12 месеца, но разкритията на кражбите са постоянни и редовни. Поради това, преди годишната награда, трябва да има месечно класиране. Заменките и даренията се редуват като месечния женски цикъл.

Победителят на месеца например, ще получава почетна диплома - "Крадец на месеца". Този който завоюва най-много дипломи, той да получи Сабята "Крадец на годината"!

Състезанието се провежда под патронажа на сайта "Бивол".

Божидар Чеков

Снимка на Божидар Чеков.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.