Кризисен пиар за замазване на смазващата политическа недодяланост

https://svobodnoslovo.eu/politika/krizisen-piar-za-zamazvane-na-smazvashtata-politicheska-nedodyalanost/111037 SvobodnoSlovo.eu
Кризисен пиар за замазване на смазващата политическа недодяланост

Свинщината по българските медии продължава през гостите, които канят. Сега кризисно пак се скрихме зад нуждата от евроатлантически кабинет. Най-добрата пералня!

Колкото и да са олигофрени ПП, колкото и да са некадърни, колкото и да са дискредитирани, "длъжни сме" да ги приемем, едва ли не, щото видите ли, ни трябва евроатлантическо мнозинство.

Абе, я се застреляйте! Като искате кукли, изобретете умни кукли! Дайте умни хора. Кики, Лена и Асенчо си ги върнете във фабриката, щото са дефектни. Произведени са без мозък. Параванът с петата колона вече не работи и звучи като за невежи хора. Защото точно ТЕ са петата колона. И то най-абсурдната възможна, на некадърния проект за демонтаж на държавността в България.

Наблюдавам кризисен пиар за замазване на смазващата политическа недодяланост, издънките и изключителната арогантност на ръководството на ПП в намеренията за властване. Държавата ни се дирижира от две-три медии, през които платените анализатори, кръжащи около ПП и неолибералните ядра, ни разясняват все едно говорят на дебили колко "нормално" поведение са имали ПП на сбирката си, колко е евроатлантическо всичко, колко било високоуправленско да се "одобряват" шефовете на служби и как това значело нещо друго, например било свързано с достъпа до класифицирана информация.

Безсрамна перачница от страна на неолибералния планктон. Явно отдавна не са най-умните и най-красивите, щото тежко издишат. Кирил Петков, който е формен ид**т отърча до европата да търси помощ, че да натискат Борисов за онази коалиция на приклекналите!

Ако ГЕРБ подкрепи боклуците, ще загуби повече отколкото си представя в този момент. Това ще бъде партия на унизителното съглашателство пред доказания дебилитет на ПП. Това няма да е коалиция на спасението, тъкмо обратното – ще бъде коалиция на видимата опасност.

Връщайте мандата, pigs!

Калина Андролова

Труд 

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.