ЛЪЖЕЦЪТ ИВАН ПОРТНИХ СЕ ИЗГАВРИ С БОЙКО БОРИСОВ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/lazhecat-ivan-portnih-se-izgavri-s-boyko-borisov/18262 SvobodnoSlovo.eu
ЛЪЖЕЦЪТ ИВАН ПОРТНИХ СЕ ИЗГАВРИ С БОЙКО БОРИСОВ!

8 часа тази сутрин.

bTV. Дебат на живо от Варна с кандидат-кметовете.

В началото водещият Антон Хекимян казва, че е получил писмен отговор от ГЕРБ кандидата за кмет на Варна Иван Портних, в който Портних обяснява отсъствието си от тв дебата с това, че: „по същото време ще се среща с Бойко Борисов“.

8 часа тази сутрин.

Нова телевизия. Едночасово участие на Бойко Борисов на живо в ефир от столицата.

ЛЪЖЕЦО, ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ, КАТО КАК ИМАШ СРЕЩА С БОЙКО БОРИСОВ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ, СЛЕД КАТО БОЙКО БОРИСОВ Е ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ В СЪЩОТО ВРЕМЕ?

ДА НЕ БИ ДА СИ СЕ СКРИЛ В ГАЩИТЕ НА БОРИСОВ? ИЛИ В БЕЗДЪННИЯ МУ ДЖОБ?

Слугинският водещ Антон Хекимян можеше директно и моментално да закове Портних в лъжа, но не го направи, защото е много „смел“ и „професионален“ журналист.

Кандидатката на БСП Анелия Клисарова също позорно В СИМБИОЗА С ГЕРБ ПОРТНИХ избяга от тв дебата. Да не би да изрече и думичка против Портних и ГЕРБ, и скандала с Портних в Хайфа.

Борисов, Борисов, щом и Портних се гаври вече с тебе, за т@к стана!

А Портних е лъжец. И не смее да се появи някъде, защото ще го питат /не Хекимян, разбира се/ за пиянския скандал в Хайфа, Израел.

Резултат с изображение за ПОРТНИХ

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.