ЛИЗАШКИ ОТНОВО НА БАРИКАДАТА ДА БРАНИ МУТРАТА

https://svobodnoslovo.eu/politika/lizashki-otnovo-na-barikadata-da-brani-mutrata/10093 SvobodnoSlovo.eu
ЛИЗАШКИ ОТНОВО НА БАРИКАДАТА ДА БРАНИ МУТРАТА

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Тези дни, като гледам някои хора, се убеждавам, че дъно няма! На моралната деградация и ибрикчийството. Аз съм първата, която ще признае, че този парламент не е върхът на сладолева в парламентаризма. Много може да се желае за качеството на депутатите, въпреки няколкото добри попадения.

Но......точно този, който се въртя като фурнаджийска лопата, който предаде доверието на този, който го подкрепи, този, който не се свени да защитава едни национални предатели и скудоумни тулупи, ми идва в повече!

За съжаление професорите в България са на ниво, което предизвиква само разочарование, съжаление и морални размишления дали само знанията са важни. Доблест, почтеност, вярност към народа си, родолюбие, смелост да казваш каквото мислиш, без да се съобразяваш с властимащите - това е важното. Защото точно те възпитават и образоват студентите, които ще са бъдещите управляващи. А в момента ги учат само на ибрикчийство и морална низост.

И като знам как една нова депутатка си е взела докторантурата, започвам да се съмнявам и в научните титли на всеки, който плямпа глупости по телевизиите.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.