Лошо им е сега. На ППДБ. Бяха си подредили сценария да овладеят държавата.  Да, ама не

https://svobodnoslovo.eu/politika/losho-im-e-sega-na-ppdb-byaha-si-podredili-scenariya-da-ovladeyat-darzhavata-da-ama-ne/131999 SvobodnoSlovo.eu
Лошо им е сега. На ППДБ. Бяха си подредили сценария да овладеят държавата.   Да, ама не

ППДБ разпространяваха тезата, че прокурорите са лоши, а съдиите са добри. 

Сега разпространяват тезата, че акцията на ДАНС-КПК за разбиване на контрабандните канали е политическа и предизборна. 

Е, как така?! Съдия Тони Гетов от СГС и съдия Веселин Пенгезов от САС решиха да оставят в ареста Петя Банкова и Стефан Димитров. Значи са зачели доказателствата на прокурорите от СГП. 

Повдигнатото обвинение на Живко Коцев за участие в ОПГ е ужасно неприятно за неговия ментор ген.Атанас Атанасов, който наскоро призна нещо, което отдавна твърдя - че е предложил Живко Коцев за главен секретар на МВР. Конфузно е и за Бойко Рашков, в чийто дом са се уговаряли интриги: как да бъде разкаран Калин Стоянов, така че Живко Коцев да стане министър на вътрешните работи, а контрабандистите - баща и син Димитрови - са били мили гости. 

Асен Василев крие кой го е запознал с Петя Банкова и нещо послъгва за Недан Хаджиев, иска да се изкара напълно искрен и невинен в скандала. Не му се получава. 

… Лошо им е сега. На ППДБ. Бяха си подредили сценария да овладеят държавата. 

Да, ама не.

Соня Колтуклиева

2 Коментара

Балък

преди 1 седмица

Живот е това, което се случва, докато ППДБ си редят сценариите.

Коментирай

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

преди 1 седмица

Бах ти, педерастите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.