МАХЛЕНСКИ ОТЗВУЦИ ОТ ЗАЙЧАРНИКА

https://svobodnoslovo.eu/politika/mahlenski-otzvuci-ot-zaycharnika/12044 SvobodnoSlovo.eu
МАХЛЕНСКИ ОТЗВУЦИ ОТ ЗАЙЧАРНИКА

Онуй, явно напрегнато от изказването на Президента Радев, днес се опита да отвърне на удара, както винаги - нелепо. Той, видиш ли, не влизало в махленски спорове. Все едно не го гледаме всеки ден как е на нивото на участник в селски пазар. И обсъждащ почти също толкова съществени проблеми, както и продавачите на такъв пазар.

,

Великия Диверсификатор, понеже не се сеща за нещо умно, отговаря със същите думи на Президента Радев - той бил според Онуй ортак с Божков. Явно засегнат в залоеното си сърце от обвинението, че е ортак с Пеевски и Доган, Онуй с лекота стигна нивото на цървул в задочния спор.

,

На практика в България политиката се води на махленско ниво. Където дърленето през плета на съседа се е превърнало в ежедневие, а обвиненията кой откраднал кокошката и обрулил сливата на комшията, се приемат сериозно като национален приоритет. Ведно с увесените ченета и биенето на чела в земята при посещения от висши сили извън селото. Това е нивото на зайчарника. На махленския цървул, бивш телохранител и пожарникар, на шута на Европа и света, на Обитателя на зайчарника и останалият сам като куче /с изключение на прекрасните госпожи, които му фоткат кремовете срещу гъбички и чекмеджетата с евро и кюлчета/. Това имаме като управляващ територията. Махленско ниво!

,

Тук ще си позволя да не се съглася с Президента Радев. Онуй не е ортак с Пеевски. Той е пуделът на Пеевски, неговото вярно псе, което маха с опашка и лае срещу когото му кажат. Надали е тайна за запознатите с политическите процеси, че отдавна нищо не зависи от Онуй на територията. Той е голям дразнител, но на практика освен да си изпълнява ангажиментите /добре платени явно/ за едни газопроводи, хвърчила и т.н., друго не зависи от него. Той и затова си уплътнява времето с джипката и с фоткане.

Ортак е с дявола Онуй. Продал си е душата за пари и за власт. Но договорът скоро изтича. И ще гори в ада!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.