Манолова: Борисов умира от страх от вота на българите зад граница

https://svobodnoslovo.eu/politika/manolova-borisov-umira-ot-strah-ot-vota-na-balgarite-zad-granica/11695 SvobodnoSlovo.eu
Манолова: Борисов умира от страх от вота на българите зад граница

Току-що приключи заседание на Цирк (ЦИК - бел. ва ред.) Това е точното име на този орган. Нивото е под нивото на юрист първокурсник. Те или се правят на неразбиращи, или не са чели Изборния кодекс. На старта на кампанията ЦИК, която трябва да следи за изборния процес, започва с тежко нарушение на закона. Няма забрана в Изборния кодекс как да си кръстиш коалицията.

Това коментира в ефира на 7/8 тв Мая Манолова.

ЦИК вместо да е независим орган, той се превърна в бухалка за политически поръчки, коментира тя.

Когато се обединим, можем да накараме ЦИК да спазва закона. Днес подадохме осем жалби срещу нея. Това показва, че когато се обединяваме, резултат има. ЦИК се уплашиха, статуквото се уплаши. Те отдавна се страхуват, че къщичката, която са си направили, ще се разруши, посочи Манолова.

Управляващите се притесняват от висока активност. Затова правят всичко възможно да спъват хората. Всеки гражданин, когото ще отклонят да отиде до урните, ще бъде победа за тях. Честното решение беше гласуване по пощата. Но нали е ясно, че Борисов умира от страх от вота на българите зад граница. Така че очаквано те забраниха на хората в чужбина да гласуват, като не им дадоха възможност да участват във вота. Затова според мен нашата задача е да казваме хората да отиват и да гласуват. Защото преди изборите ще ги наплашат и с епидемията. Никоя машинация не може да издържи на масовия вот на българите, каза още тя.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.