Манолова: Ще обжалвам, а дотогава оставям Борисов да „трепери“ като ме чуе да говоря

https://svobodnoslovo.eu/politika/manolova-shte-obzhalvam-a-dotogava-ostavyam-borisov-da-treperi-kato-me-chue-da-govorya/5378 SvobodnoSlovo.eu
Манолова: Ще обжалвам, а дотогава оставям Борисов да „трепери“ като ме чуе да говоря

"Борисов бил доволен, че ме осъдил за твърдението, че е „арогантен“. Решението, разбира се, не е окончателно. Но за мен истината няма цена, оставям на вас да прецените, дали Борисов е арогантен. Готова съм да плащам за истината, за да не плащат хората за некадърно управление.

Така Мая Манолова отговори на Бойко Борисов за делото за клевета.Тя избра за го направи през профила си в социалната мрежа Фейсбук.

„Разбира се, ще обжалвам, а дотогава оставям Борисов да „трепери“ като ме чуе да говоря, както твърдят свидетелите по делото - двамата „piar Boiko“. А той да не бърза да се радва, защото аз вече го осъдих още преди половин година за неговите лъжи и клевети“, закани се Манолова.

По-рано днес от решение на Софийския районен съд стана ясно, че председателят на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е осъдил лидера на „Изправи се БГ“ Мая Манолова за клевета. Тя трябва да заплати 10 хиляди лева, лихва и разходите по делото."

https://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.