Мая Манолова: Нинова е влязла в каскадни лъжи

https://svobodnoslovo.eu/politika/maya-manolova-ninova-e-vlyazla-v-kaskadni-lazhi/3222 SvobodnoSlovo.eu
Мая Манолова: Нинова е влязла в каскадни лъжи

”Не вярвам Корнелия Нинова да напусне властта. Тя е в едни каскадни лъжи. Очаквам, че тя и сподвижниците ѝ ще направят голям шлем в лъжите, като стоят вкопчени в креслата си до последно и няма да излязат от коалицията. Избирателите на БСП не заслужават това. Лъжата, че българско оръжие не стига до Украйна, е непочтена към гласоподавателите. Смятам, че властимащите трябва да бъдат честни" Това посочи пред Нова нюз Мая Манолова, лидер на ”Изправи се, България”.

.

"Призовавам Бойко Рашков да влезе в "Булгаргаз" и да установи защо има само 17% газ в Чирен. Фирмата "Мед" ще продава с 30% надценка и плюс 5 евро над пазарната цена. Това са точно 10 млн. лева, които спокойно ще си разпределят за комисиони. Тази фирма е договорила по-висока цена без търг. Има фирми, които са близки на властта и печелят за сметка на войната в Украйна и на гърба на българския народ", коментира Манолова.

По думите ѝ ВСС ще остави Гешев на поста главен прокурор. "Въпросът е дали членовете от квотата на БСП отново ще гласуват в негова полза. Той може да бъде отстранен чрез смяна на членовете на ВСС, който можеше да се промени в непостоянно действащ орган", посочи тя.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.