Меглена Кунева се появи отнякъде и веднага започна да ни поучава

https://svobodnoslovo.eu/politika/meglena-kuneva-se-poyavi-otnyakade-i-vednaga-zapochna-da-ni-pouchava/54994 SvobodnoSlovo.eu
Меглена Кунева се появи отнякъде и веднага започна да ни поучава

”И в Европа виждат, че страната е в криза, че не можем да излъчим нито стабилен парламент, нито стабилно правителство. Представителността на страната е все по-трудно защитима, защото без парламент ние нямаме контрол, нямаме отчетност”, каза в ”Денят започва с Георги Любенов” Меглена Кунева, бивш вицепремиер. И пак започна да ни учи ня политика, сякаш пак откриваме колелото.

По думите ѝ въпреки различните сигнали в страните от Европа по отношение на Русия и въоръжаването на Украйна Европейският съюз успява да запази единство.

"Единствената организация, която изключи Русия след нахлуването в Украйна, беше Съветът на Европа. Аз мисля, че ние неправилно разчетохме предишни случаи - Нагорни Карабах, Осетия, Транснистрия, Крим. Всичко това бяха знаци, че само с предупреждения или с убежденията на икономика, на търговия, на многонационална дипломация очевидно няма да стигнем доникъде", отбеляза Кунева.

Тя посъветва преди да отиват на съвет в Брюксел, министрите да обясняват как е формирана позицията и да канят посланика на страната в ЕС, за да поиска мнението от парламента.

frognews.bg

16 Коментара

Ц клас бгьф

преди 1 година

Тъпа крава!!! Изтъргува АЕЦ Козлодуй на чужди интереси, сега акъл дава.... За затвора е и тя.

Коментирай

darkaveng

преди 1 година

Щом то тази кривоуста кака евроджендърите опряха - явно нещата за тях не са "good"! И дай Боже, все по-зле да стават! Светът изпутва ненавист към либералната измет! Обаче! Щом се появяват такизи "капацитети" по ТВ, броят на отвратените от тях лавинообразно нараства! Така че, "всяко зло за добро"! Анадънму?😀

Коментирай

сърп и чук

преди 1 година

Една от причините България да е най-бедната е тази луда натегалка, доброволно предложила закриване на атомната ни енергия. Ненапразно тази дърта Грета Тумберг е една от най-мразените подлоги и рано или късно негативната народна енергия няма да я подмине.

Коментирай

Коко

преди 1 година

Тая политическа пачавра за всичките злини които причини на Бьлгария е за Сливенския,сьс северно изложение,до края на мизерния си животец.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Вместо да инициира референдум за запазване на българският лев,Костадинов от Възраждане трябва да направи референдум за завръщане на Народният Съд за тези които съсипаха държавата последните 30 години и тая пъстърма ще бъде на едно от почетните места с нейният дял за закриване на АЕЦа..

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Славиту щеше да я прави президент… Баси.

Коментирай

Борис

преди 1 година

ДКП кунева пак изпълзя изпод гюбрето!Явно някой,някъде нещо и е обещал. ДКП=долна клозетна проститутка.

Коментирай

Борис

преди 1 година

Що пък не-проститутка Президент!Имахме жаба,кон,краставо магаре от серащник,сега имаме въздухар,че лошо ли е да имаме и ДКП?

Коментирай

moitoi

преди 1 година

..."Единствената организация, която изключи Русия след нахлуването в Украйна, беше Съветът на Европа. Аз мисля, че ние неправилно разчетохме предишни случаи - Нагорни Карабах, Осетия, Транснистрия, Крим. Всичко това бяха знаци, че само с предупреждения или с убежденията на икономика, на търговия, на многонационална дипломация очевидно няма да стигнем доникъде", отбеляза Кунева.??? Забрави Югославия...Косово...Ирак...Афганистан и Сирия...!!! Русия сама напусна Съветът на Европа!!! След това следва намекът че...ЖЕЛАЕ ВОЙНА с Русия!!! С тази еманципация на политиката от войнстващи Либералки или Зелени полезни идиотки ...резултата е ясен!!!Война!!! Ясно е къде са част от 47-те млн. долара за щатското лоби в България!!!

Коментирай

Мит

преди 1 година

Щом излезе от дупката ,значи са я изпратили нещо да навреди на България. Нещо ще се закрие или ще бъде продадено .

Коментирай

аналитичка

преди 1 година

Не е ли време да се направи списък, кои неолиберални пачаври трябва да бъдат съдени от нов Народен съд? Кунева определено е в първата десетка.

Коментирай

Читател

преди 1 година

Ужасна е. И вредна.От къде изпълзя тази "велика и компетентна" политика?Моля,не я допускайте до ефир.

Коментирай

давос

преди 1 година

Омърсена вмирисана к......ка !!!!!

Коментирай

давос

преди 1 година

Омърсена вмирисана к......ка !!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.