МЕТЛАТА ТРЪГВА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/metlata-tragva-za-mestnite-izbori/19427 SvobodnoSlovo.eu
МЕТЛАТА ТРЪГВА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ

Арестът на районния кмет Ральо Ралев в Пловдив е много интересен от политическа гледна точка. И защо точно днес? Факт е, че големият покровител на Тотев беше или е Цветанов /докато не видя какво ще прави след оставката, не мога да твърдя, че е изхвърлен от политиката/. Както и всички назначения по кметствата и в големите дирекции се съгласуват с ГЕРБ и по-специално с Цветанов. Знайно е, че Борисов изобщо не харесва Мамин /той не е и за харесване, ама Боку и по-големи помияри е харесвал/.

И изведнъж арест и то след добрите резултати на ГЕРБ в Пловдив в неделя....още по-интересно. Вариантът арестът да не е съгласуван с Борисов, е напълно изключен.

Ралев не е кой да е, спряга се дори за кандидат за кмет на Пловдив. Постигна най-добрият резултат на местните избори преди години. На територията на района са едни от най-знаковите инфраструктурни обекти, тоест интереси....

И моята прогноза е, че Борисов ще изчисти всички верни на Цветанов хора в местната власт. А с други ще се договори. Защото не може да рискува да тръгне на избори с несигурни местни структури зад гърба си. А и това е знак, че с царството на Цветанов по места е свършено, и чадърът е вдигнат.....ще хвърли на гневната тълпа няколко противни кмета и народът още повече ще започне да му се възхищава....

Каквото и да говорим, вече тече подготовката за следващите избори. А насреща ни е играч, който знае как да печели с цялата сила на държавната машина и цялата сила на липсата на морал в политиката. Мислете!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.