МОЛЯ ВИ, СКРИЙТЕ Я!

https://svobodnoslovo.eu/politika/molya-vi-skriyte-ya/18296 SvobodnoSlovo.eu
МОЛЯ ВИ, СКРИЙТЕ Я!

Каква голяма разлика! Гледам вчера снимките на Катка Външната с циповете как мята буйни кичури и се хили като пача на един от най-големите политици в света - Сергей Лавров и му говори на "ти". Е, вярвайте ми, умрях от срам. Като си представих, че всички, които гледат подобно "представяне", ще съдят за българите и България по нея.

Сигурно ще кажете, че като не я харесвате, не могат да ви свързват с нея. Лъжете се. Правителството и държавния глава са лицето на България по света. И за тях се съди за ума и самоуважението на народа, който ги е избрал. Гледайте Катка с китките по роклите на международни форуми и си направете сметката за самоуважението ни като народ.

Днес видях и снимките на Президента Радев и Първата дама в Япония. Е, който си го знае, си го знае! Класа и стил не могат нито да се купят, нито да се научат. И винаги си личат. И двамата бяха облечени перфектно за събитието, елегантно, а държанието - по протокол и безупречно. С гордост представиха България. И не го казвам само защото харесвам Президента много повече от премиера. А защото е факт. Правителството дори хората, които го харесват, трудно могат да отрекат еклектизма и общо взето - кича на всеки един представител от него. Пресните примери - Катка Външната и Шкембе войвода на парада! Срам и резил!

Затова, моля ви, не я пускайте Катка на важни дипломатически срещи и при световни лидери и политици. Не можем след това да тушираме пораженията върху имиджа на България. Скрийте я! Заради България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.