На ползу джобу

https://svobodnoslovo.eu/politika/na-polzu-dzhobu/24737 SvobodnoSlovo.eu
На ползу джобу

Далавери, далаверки... На едро и на дребно. Това е девизът на управляващите от ГЕРБ, които вече трети мандат доказват, че работят "на ползу джобу". Безобразията на ГЕРБ отдавна миришат лошо. Но напоследък съвсем се развоняха. И смрадта се носи от всички кътчета на страната.

След като се овъртолиха в суджуци, заменки, мигранти, ваксини, саниране, обществени поръчки, вчера и герберската пернишка кметица реши да играе "ва банк". Въпреки предупрежденията на социалистите тя заложи 10 дка земя за 140 000 лв. Може би да я хариже на някоя банка или пък от апетитния терен да се облажи някой приятел!?.

При ГЕРБ няма принципи, няма грижа, няма отговорност. Има вечни интереси. Един от тях са парите, парите на другите, които трябва да станат "наши". То, че в ГЕРБ се краде, призна и коалиционният им партньор. А това е симптом, че глинените крака на кабинета вече се клатят неудържимо. И колкото и пиарите да лъскат имиджа на властимащите, колкото и Борисов да се самохвали, зад фалшивия варак ясно прозира мръсното лице на гешефтарите и шменти-капелджиите.

Няма по-добри от нас, заявява премиерът. Имаме воля да ви досъсипем, би било най-подходящото продължение...

Юлия Кулинска

Резултат с изображение за община перник

http://duma.bg

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.