Наглостта трябва да има някакви граници. Ако не успеете да ги установите, скоро ще ви ги покажем

https://svobodnoslovo.eu/politika/naglostta-tryabva-da-ima-nyakakvi-granici-ako-ne-uspeete-da-gi-ustanovite-skoro-shte-vi-gi-pokazhem/232 SvobodnoSlovo.eu
Наглостта трябва да има някакви граници. Ако не успеете да ги установите, скоро ще ви ги покажем

Списък от искания към Москаленко:

Ваше Украинско Превъзходителство, тъй като откакто сте в Родината ми, не сте се спрял нито от акъл, нито от възпитание да правите списъци с ваши искания - за пари, за оръжие, за санкции срещу Русия и дори наглостта да искате да преименуваме БЪЛГАРСКИ улици, аз, като български гражданин, имам списък със следните искания към вас и представляваната от вас държавица:

1. Запомнете добре, че не се намирате в украинските степи с нацистите на Азов около вас. Тук е чужда държава и то донякъде суверенна. Вашето разбирателство със САЩ и Байдън не означава, че и ние трябва да ви разбираме.

2. Когато си някъде на гости, не плюеш на трапезата на домакина и не му казваш да си прекръсти децата както на теб ти харесва.

3. Наглостта трябва да има някакви граници. Ако не успеете да ги установите, скоро ще ви ги покажем.

4. Незабавно съобщете кой ви е дал информацията с какви оръжия разполага българската армия, защото това, което сте направил, е най-обикновен и долен шпионаж и в нормална държава биха ви изхвърлили за 24 часа от страната.

5. СМЕНЕТЕ СИ ИМЕТО, защото Путин се радва на вашето.

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.