НАРЦИСЪТ Б.Б.

https://svobodnoslovo.eu/politika/narcisat-bb/19156 SvobodnoSlovo.eu
НАРЦИСЪТ Б.Б.

За такива като него народът още някога е казал: на всяка сватба жених, на всяко погребение – поп. Какво търси Борисов в пловдивското село Труд, когато атакуват нелегална фабрика за цигари?

Там ли е мястото на един министър-председател?

Е, как какво прави – нали трябва да се изтъпанчи пред камерите, да го види народът – него, Крали Бойко, дето раздава милиони и правда в клетата българска земя. Защо Борисов не отиде в съсипани от пороите селища?

Защо не отиде днес при протестиращите полицаи – нали им беше някога шеф? Не, неговото име трябва да се свързва само с доброто!

Той кара влак, мотокар, джипове, изненадва строители по пътищата и ги гощава с агнешко, той се снима с тази и онази из страната…

Той, както сам се нарече – детето на народа. Значи някога имахме народен цар – Борис Трети, имахме Човек от народа – Тато, сега пък дете на народа. Някои се усъмняват, че е незаконно родено. Някои предполагат, че е бил вчера с полицаите из нелегалната фабрика, защото сам е участвал в нелегално производство на цигари в началото на 90-те години.

Странно защо в неговата излъскана и сиропирана биография не се пише, че е един младите членове на БКП, че напуска МВР, защото обича много партията, че прави нелегални цигари, че е замесван в кражби на автомобили в чужбина, че прави охранителна фирма, когато такива фирми се полагаха на мутрите…

Поне интернет беше пълен с такива пикантерии за Б.Б. И когато сега фалшивите историци искат да определят социализма за престъпен, непременно трябва да сложат в този раздел неговата снимка: той е служил вярно десет години на този престъпен режим, участник е във Възродителния процес – втори етап, така наречената Голяма екскурзия…

Охранявал е „престъпник № 1” – Живков и му е масажирал ушите, както твърди очевидецът Кеворкян…

На него трябва да се направи паметник – с наперена стойка и навирена глава, а на постамента да пише с едри букви: АЗ!

Стефан Северин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.