Не виждат, не чуват и не усещат, че затъват в тресавището на политическото забвение

https://svobodnoslovo.eu/politika/ne-vizhdat-ne-chuvat-i-ne-useshtat-che-zatavat-v-tresavishteto-na-politicheskoto-zabvenie/138693 SvobodnoSlovo.eu
Не виждат, не чуват и не усещат, че затъват в тресавището на политическото забвение

Денков, просто академик, както и Петков, просто Киро, са невероятни и необясними организми. Не виждат, не чуват и не усещат, че затъват в тресавището на политическото забвение и за да плуват все пак на повърхността, си служат с тъпи, семпли, глупави и дори примитивни похвати и пинизи.

Не знам кой ги съветва. Дали е Найо, или е Байо, все е тая. Но който и да той, трябва незабвано да си изяде дипломата и да се маха светкавично от обхвата на работодателите си. Или да му препоръчаме да остане, та със съветите си окончателно да ликвидира академика и самозванеца с ламинираната диплома. Да каже на Денков и Петков, че най-добре за тях е да стоят далече от камерите и микрофоните, както и да отказват участия в телевизионни формати.

Любомир Кольовски

1 Коментара

Нимфоман

1 month before

Не усещат ли?Като им го отпраскам изотзадзе знаеш ли как ще усетят?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.